Nejste přihlášen/a.
Ústa jsou na mluvení a hodování, ještě dýchání by se dalo připustit. Podle vaší logiky je i líbání něco, co dělají čuňata.
Chlapi mají prostatu, takže chápu, když jim to dělá dobře. Ženě může dobře dělat dráždění na konečníku, dejme tomu, ale dál NIC. Ani fyziologicky. Jediné co ji ještě může brát je to, že je v submisivní roli jinak neeee. Jen to bolí, je to zdravotně na hraně. Za mě ne, ať si nechá strkat něco do pr-dele sám. Fuj!
Myslete si o mně co chcete, ale pokud se dodrží patřičná hygiena, tak v tom nevidím problém.
Mladé se to líbí, tak do toho jednou za čas jdem, je to prostě trochu jiný pocit, ale nikdy bych to nedělal bez kondomu, i přes to, že jsem to s ní dělal několikrát, a k žádné "nehodě" nikdy nedošlo(ani nebylo podstatě jak)
Ano, pokud by to měl být úlet, tak by mě to ani nenapadlo a kdyby to chtěla, odmítnul bych, protože vím, že nebude čistá.
Ale přijde mi to stejný jako s osobní hygienou, pokud by ta holka šla cítit, že se pár dní nemyla nebo by jí táhlo z pusy, měl bych podobnou nechuť něco s ní mít.
Zkrátka, pokud je umytá a čistá i uvnitř, nevadí mi ani ten anál. Asi to jen o tom, kdo má kde postavené hranice...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.