Nejste přihlášen/a.
Je mi 70 let a zemřel mi přítel, je mi moc smutno, zůstala jsem úplně sama. Chtěla bych se přihlásit na nějakou seznamku, nechci zůstávat sama, mám ze samoty deprese. Poradíte, kde hledat a jak se tam přihlásit? Děkuji. Ilona.
Seznamka.cz a Stesti.cz
Reálně je tam spoustu starších lidí, kteří hledají přátelství i vztah. Je to jednoduché a pokud nepotřebujete bonusové funkce, tak i zdarma. Stesti.cz je přísnější, protože tam účet zdarma může oslovit jen jednoho člověka denně. Ale také je dobré (tam jsem poznal svojí partnerku, se kterou jsme strávili dlouhá léta). Chce to sama aktivně hledat, ne jen čekat, až se někdo ozve. Naštěstí tam jsou velice praktické filtry, kde si vyberete z jakého kraje má být, věkové rozmezí a ono vám to vyfiltruje výsledky, přesně co hledáte. Registrace je zdarma, potřebujete e-mail a myslím že u Stesti.cz i telefonní číslo na ověření.
Proti podvodníkům platí jedno zásadní pravidlo - nikdy nikomu neposílejte žádné peníze. Hledáte si parťáka do života a ne socku (i v případě, že by o podvodníka nešlo). S člověkem je dobré si domluvit po pár vzkazech sraz, abyste zjistila, že jde o skutečnou osobu. Někdy je to po týdnu psaní, někdy za měsíc, každý to má jinak. Ale dlouhé výmluvy nejsou dobré znamení (i v případě, že by o podvodníka nešlo).
Zdravím a přeji hodně štěstí
Také bych doporučil některou ze zmíněných seznamek. Vždy ve verzi zdarma. Co se týká chlapa, musíte si nejprve ujasnit, co chcete. V zásadě máte 2 možnosti:
Muž cca 60 let. Výhody: reprezentace, doprovod na kulturní akce, sex. Nevýhody: často má podobných jako jste vy na každém prstu 5
Muž cca 80 let: Výhody: nikam neutíká, neškodný. Nevýhody: budete jeho pečovatelka a budete jej často doprovázet k lékaři
Smode, moc hezky napsané, takové zkušenosti píše život. Mému příteli bylo 78 let, péči přímo nevyžadoval, ale to co jsem pro něho dělala, jsem dělala ráda a s láskou, protože mi tu péči oplácel laskavostí a pomáhal mi v oblastech, ve kterých jsem si já nevěděla rady, hlavně nejrůznější opravy. Ráda bych se opět o někoho starala, ale nesmí to být jednostranné.
stačí se registrovat nejlépe vložt foto napsat něco o sobě a pokud si nékoho vyhlídnete tak mu skusit napsat
je to zdarma
.Tak jsem se zkusila zaregistrovat na štěstí.cz, ale vůbec se mi to nedaří. Uživatelské jméno, ať vytvořím jakékoliv nebo i číslice, ukazuje mi to chybné uživatelské jméno.Tak nevím, je to docela složité
Ahojky,
Já jsem věku ještě středního, ale také bych se rád seznámil, jen nevím pořádně kde. Chtěl bych si najít někoho středního-staršího věku. U mě je to ale jiné v tom, že jsem na kluky a hledám muže staršího ročníku, což není úplně jednoduché. Jsem klidné povahy, nespěchám, nejsem párty typ a podobně.
Místo odpovědi jsem tedy také spíše vložil otázku. Tazateli bych rád pomohl, ale sám nevím.
Budte ale hodně opatrná. Nemám vlastní zkušenost, ale kamarádka si domů nasadia dědka, pak velmi litovala a musela mu sehnat byt, aby se ho zbavila.
Držím vám palce ať někoho najdete. Asi bych se poohlédla po Facebooku na stránkách vašeho města/blízkého města, co je tam za akce, určitě tam bude i něco pro důchodce a přirozeně bych se seznámila takhle. Seznamky úplně nedoporučuji, měli jsme ve škole takový projekt. Stále teda probíhá, ale už je v závěrečné fázi a přesto že taková seznamka.cz by pro vás měla být vhodná, tak spíš ne kvůli tomu, co tam chodí za lidi. Jsme tři spolužáci ve skupině, všichni tam máme inzerát, pravdivý, jsme různé typy osobností a téměř všem napsali ti stejní lidé s tím, že jsme to, co hledají, protože ... jsem akční = jsou akční, jsem spíše domácí typ, cestování, sport nejsou nic pro mě = mám to dost podobně, jsem to i to = já taky. A je to JEDEN člověk. :D Jednou je akční, podruhé pecivál a potřetí něco mezi. Zkrátka se tam HODNĚ lže, no je to docela.. já nevím, jestli vtipný nebo děsivý nebo smutný, ale opravdu poznat tam někoho nebude jen tak. Vzorek z xy lidí a přes 80 % odpovídá tomu viz výše. To radši v reálu, v knihovně, na kroužku než toto.
Jo a to nemluvím o tom, když hodíte udičku a naznačíte něco nemravného, téměř všichni se chytí, to chcete mít doma, taková čuňata, ale uznávám, tohle už je provokace, atd. Nicméně to, jak se různě vykreslují, to ne a fakt nedoporučuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.