Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
bylo mi doporučeno používat pro čištění víček nahřívací brýle Blephasteam ( glimcare.cz/...). Bohužel je nikde na netu nemohu sehnat a zjistil jsem, že výrobce už vydal další generaci Blephasteam 2 ( theapharma.ie/...), kterou taky nikde nemohu sehnat (odkaz je na irský e-shop a ten mimo Irsko nezasílá).
Má někdo tyto brýle a dokázal by poradit, kde je sehnat? Popřípadě nějakou stejně dobrou/lepší variantu?
V Optice vám neporadí? Já bych spíš vsadila na protizánětlivou stravu hlavně s dostatkem Zn, A vitamínu, vit. B2. Zinek je nejvíc v semenech dýně, klíčcích, játech, rybách, cibuli, ořeších, žloutku... Vždy je lepší ve stravě, neboť ke svému vstřebávání potřebuje jiné minerály a vitamíny. Borůvky a oranžové ovoce a zelenina..Bez Zn víčka nevyléčíte!
Ne, v optice/lékárně je právě nemají. Maximálně mají a nabídnou Blephagel + ubrousky Blephaclean pro ruční čištění.
Zinku má příjem 50% DDD přes kapsle Reflex Nexgen Pro (beru 1x denně ráno) a počítám, že zbytek do sebe dostanu standardní stravou..
Možná by příjem zlepšilo braní probiotik po jídle... A krevní cukr máte v pořádku? Ten "dělá" červené oči.
Ty brýle by měly právě nahřívat víčka nejspíše párou. Tím napařovacím přístrojem na obličej myslíte něco takového - alza.cz/...?
Párou nad hrncem to opravdu řešit nechci. Tam člověk těžko odhadne teplotu + to nepohodlí a té spotřebované energie, než se to množství vody zahřeje..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.