Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
může se něco stát zubům, když je budu umývat denně víckrát než 5x? Mám dost žluté zuby a snažím se je vyčistit do ideálně zářivě bílé barvy a nechci k tomu používat takové ty věci, které podporují bělení zubů.
Může se stát, že když je budu čistit příliš často, že se poškodí zubní sklovina?
Děkuji za rady!
Někdo má sklovinu bílou a někdo světle žlutou. Není to tím, že je zanesená nebo špatně udržovaná, má takovou přírodní barvu. Pry je trvanlivější. Nejspíše dobrou pastou a dobrým kartáčkem ji nepoškodíš, ale stane se, že se dásně začnou stahovat a krčky zubů odhalovat. A to je fakt neštěstí. Už víš co si budeš přát od Ježíška? Přej si dárkový poukaz, voucher, k zubní hygienistce. Ta tě naučí jak zuby čistit, prodá ti dobré prostředky a vůbec, tvé sklovině se dostane profi péče.
Když jsem v čekárně u zubaře, udivuje mě,kolik lidí k hygienistce chodí.
Všeho moc škodí. V ´ústech žijí bakterie, které tam patří a které vás chrání. Když se zlikvidujete, nebude to dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.