Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu to mít nějakou pohlavní nemoc?

Od: anonymus odpovědí: 21 změna:
Dobrý den. Mám takový malý problém. Před více než rokem jsem měl nechráněný a placený sex se dvěma romkama. Začátkem září to byl nechráněný sex s chlapem, kde on do mě zasunul a vystříkal se mi do análu. Dříve jsem i sperma polykal (asi tak 4x vždy jinému chlapovi), ale už jsem s tím přestal. Začátkem řijna mě jeden večer hrozně bolela hlava. Pak to bylo takové pulzování, jako tupé bolesti (nebo spíše pocity těžké hlavy). Občas mě pálí a bolí na hrudi a na krku (né v krku!). Na krku nic nemám. Jeden večer mě bolela dokonce celá levá ruka. Každý večer se ale k tomu cítím úplně divně. Jsem skoro unavený až podrážděný. Je mi na zvracení (naštěstí nezvracím), ale nevolno mi není. Můžu to mít nějakou tu pohlavní nemoc a zajít si raději na testy? Nebo ten původ může být v psychice? Můj doktor mi říkal že to mám od páteře, což jsem s páteří nikdy takové problémy neměl.
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Vy nevěříte svému lékaři a ptáte se u cizích lidí na poradně?

hodnocení

5x

Podívejte se, tady nikdo netuší, kde do jakých osad a ghett si chodíváte užít, takže nikdo netuší, co jste tam všechno pochytal. Nechápu, jak můžete s análem napuštěným od cikánů jen tak sedět doma a koukat z okna.

Už dávno jste měl být na VENEROLOGICKÉ KLINICE. Nic jiného Vám zde nelze poradit. Vlastně lze - nevystrkujte kakáč tmavé minoritě, potažmo prdel schovejte na furt.

hodnocení

5x

Nevěřím ti ani slovo. Tohle přece žádný člověk dobrovolně nemůže absolvovat. Tohle a pak kontrolovat datum spotřeby na jogurtu, by jedl zdravě a neublížil si. Takový mamlas přece nemůžeš být!

*smich* Napsala jste to hezky *palec* Ale právě že tací existují *alene*

hodnocení

5x

P.S: Hlavně se nepouštějte do žadných nových dobrodružství, protože ten suvenýrek, co jste si možná odnesl, rychle přenesete na dalšího análního dobrodruha, a to již může být trestním činem, pokud o nemoci víte nebo máte podezření a budete to šířit po ghettu dál.

Toto je skor bezna choroba, troling.

To je možné až pravděpodobné, ale může to pomoct jinému análnímu dobrodruhovi, který by náhodou zavítal do debaty :D

ltz
hodnocení

4x
A neřekl jste doktorovi jen o nevolnosti a bolestech, co popisujete, ale už jste se asi nezmínil i o věcech, co popisujete v úvodu.

hodnocení

2x

Aj jeden nechraneny sex moze sposobit prenos choroby. Vy ste toho mali viac, aj ked vas skor povazujem za trola. spravnu odpoved vam daju len testy, tie mozete absolvovat aj ako samoplatca anonymne.

hodnocení

1x

Doktor bude mít nejspíš pravdu a tu pohlavní nemoc můžeš mít jako třešničku na dortu.

hodnocení

0x
Psychika umí hodně poničit tělo, i strach to umí, i strach z nemocí. Z bolesti těla člověku může být i špatně od žaludku z psychické nepohody, která přitom bývá.
Ale docela věřím, že nikdo z rádců neví podle sebe, jak začínají příznaky třeba nemoci AIDS, a podobných. Navíc u každého budou trochu jiné. Jestli se ptáte přesně na tohle.

hodnocení

0x

Mohlo. Spíš to připomíná pokročilou boreliozu. Ale mohly by to být i chlamydie.

antikmenar
hodnocení

0x

Tak to je šílenost. Užívat si s prostitutkami z Romské menšiny, to je adrnalinový a rizikový sport co se do přenosu chorob týče. A ten anál na závěr s neznámým člověkem.

Pohlavní nemoci tolik neznám jak se projevují, ale tento popis skutečně sedí na pokročilou boreliozu. Borelioza se chytne od klíštěte (nikoliv od sexuálního partnera), a taky to vypadá na boreliozu aktivní roky. Vzduchem, nebo dotykem, borelioza přenosná není, ale u sexu si jistý nejsem s přenosností boreliozy.

Nicméně popsané zážitky tazatele jsou naprosté nic s tím, co se děje v sektě 12 kmenů. Tuto sektu by to chtělo prověřit důkladněji.

jaj*
Tak podporuje mladé které si chtějí vydělat. Říkala jsem si, že jsou holky šikovný když si vydělají na učebnice. Kdysi jsem šla kolem takových, já bych to nezvládla.

pohanka
hodnocení

0x

Jsem po snídani, až se mi zvedl kufr.

-----------------

To je úchylné (a zřejmě účelově) takhle dopodrobna to vypisovat.

Myslím, že to není pravda, že se někdo baví. Poslala bych tazatele do poradny na sexuologické deviace.

jaj*
hodnocení

0x
Tyhle věci se řeší před tím, než něco takového uděláte. Prostě buďto jste se nakazil nebo ne, když strčíte ruku vlčákovi do výběhu tak o ni taky možná přijdete.

n1
hodnocení

0x

Já to vidím, že máš brouka mozkožrouta

bramburka
hodnocení

0x

Neznam pohlavni nemoc, pri ktere by bolela ruka!? To spis z onanovani! Ale tobe bych ani ruku nepodala!
Stejne jsi troll. Normalni clovek s takovymi problemy nechodi na verejny web!

Stejne jsi troll****na trolly se taky reaguje?

jano123
hodnocení

0x

Pan "anonymus", dobre sa zabávate, čakáte reakcie publika

na internete, doporučím, čo už naznačili:

Liečte si hlavu, ale ak je to "iba" hlava, aj to nechajte na lekárov...*alene**zdravi*

hodnocení

0x
To by bylo na zvracení i mně!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]