Zdravím, Sháním práci jako elektrikář na baráky, jenže nemohu nikde nic najít. Nevěděl byste někdo o něčem? Jsem z Plzně, vyučený elektrikář silnoproud, maturita jako provozní elektrikář. Zkušenosti nějaké mám z praxí nebo i z domova.
Proč se zaměřujete jen na baráky? Elektrikáři jsou docela žádaní a není problém najít práci. Bohužel né vždy skvěle placenou. Pokud jste ale bez zkušeností, tak je potřeba to překousnout a ty zkušenosti nabrat. Já jako zkušený si už mohu sám vybírat a jít za penězma, nebo za tím co mne baví.
Elektrikářů je nedostatek. Kdysi mě nabízeli skoro dvojnásobek platu, který jsem bral jako vysokoškolák, teda nevím jestli to bylo míněno vážně. Zkuste kontaktovat místní montážní firmy, nevěřím, že by nikoho nesháněly.
Nečekal bych, že se situace nějak změnila, ale jako čerstvě vyučený asi nepůjdete hned po penězích, to by asi kdekoliv před váma zavřeli dveře.
Neříkám, že chci za penězmi. A zaměření na baráky proto, protože se je chci poradně naučit, splnit praxi na navýšení paragrafu a začít dělat sám na sebe.
No a obešel jste místní firmy? Nečekejte, že narazíte na nějaký inzerát, prostě to osobně obejděte. Syn je ještě na střední, ale chtěl brigádu a praxi a hned v první firmě za barákem se chytil, práce mají plno, ale lidí s rukama a hlavou málo.
Tak to je nejaky divny. Porad slysim jak nejsou lidi a to konkretne hlavne od elektrikaru v Plzni. Sorry, ale jste podezrely.
denissoukup
V čem přesně podezřelí? Že jsem obepsal x firem ii soukromníků a všude mi bylo řečeno, že práce mají tak akorát na to kolik mají lidí, že až budou mít víc práce tak se mi ozvou… A když se kouknu na inzeráty, tak vidím, že 90% z nich je na údržbáře..
km
Kdyz nezafungovalo toto. Musite je navstivit osobne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.