Zdravím, jako student jsem si chtěl najít brigádu, našel jsem jednu tuhle, kde je vyžadován administrativní poplatek 100 Kč- už jsem několik diskuzí i tady na poradte četl a většina lidí říkala, že je to podvrh. Člověk pošle peníze a tím to hasne. Je docela možné, že se jedná i o tento případ (pošlete 100 Kč, prosíme co nejdříve, zájem je velký, práce je lehká, 2-4 tis měsíčně atd) Ale stejně mi to nedalo a radši se ptám- je tu někdo, kdo má s tímto i KLADNÉ zkušenosti? Popř. jaké jsou vaše zkušenosti s níže uvedenou? Kontaktní údaje, na které mám poslat stovku jsou tyto: Iva Pozůstalová _ administrace Mírová 1458 516 01 Rychnov nad Kněžnou Zkoušel jsem hledat na internetu ale nic jiného než že je registrována v obchodním rejstříku jsem nenašel... Díky za váš čas
Tak s tímhle mám opravdu velice "kladnou" zkušenost. Moje dcera pře mé varování odpověděla na podobný inzerát. Dotyčnému napsala, že jí je 15 a že by si chtěla přivydělat. Dotyčný byl tak "hodný" že jí slevil na 50,00Kč. Za tento obnos obdržela obálku s lejster, které měla okopírovat, dále si dát inzeráty, že nabízí domácí práci a za 100,00 Kč posílat okopírované lejstro, na kterém byl jen postup, jak tímto způsobem vydělávat, podobně "důvěřivým" lidem. Takže jestli chceš vydělávat podvody, můžeš to zkusit. Lidí, kteří se nechají lehce napálit, je stále dost. (Dcera lejstro vyhodila a na podobné inzeráty už neodpovídá!)
doplněno 29.10.10 17:34:
Příště si to po sobě nejdřív přečtu. Takže: -přes mé - a -obálku s lejstrem-
NIC NEPOSÍLEJTE Jednou jsem to skusila říkala jsem si že 50 kč mě nezrůjnuje a třeba to vyjde,samozřejmě to nevyšlo,byl to podvod.Všude kde chtějí peníze se jedná podle mého názoru o podvod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.