Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomůže na loket tejpovací páska?

Od: svatoslav odpovědí: 3 změna:

Zdravím, s tenisovým loktem a bolavým předloktím chodím už tři týdny na magnet atd. Jak moc pomůže/nepomůže využití

elastické tejpovací pásky? Sice jen dvě stě, ale škoda peněz, pokud to nemá účinnost... Vám to na tenisový loket pomohlo a úleva po týdnu/měsíci/roce? děkuji :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bida
hodnocení

1x
Pomoci může, ale musí se umět aplikovat...

kdosi
hodnocení

0x

Tejpovací páska mi přijde jako repetitivní opakování deskriptivního popisu :)

hodnocení

0x

Jen rehabky umí správně pásku nalepit. Mají na to spešl vzdělání. Není to o pásce, ale o způsobu aplikace. Moje mladá i moje snacha s touhle metodou na rehabilitacích pracují a na loket mi ho lepily. Celou paži aktivovaly, sval po svalu a pásek jsem měla skoro od ramene až po zápěstí. Ale k tomu jsem musela dodržovat klid, ruku na pásce a myš na levé ruce. V kloubu, ve šlachách a v obalech je zánět, takže bez dost zásadního znehybnění to nepůjde. Udělejte všechno pro to, ať paži šetříte a hýbete s ní co nejméně. Prý pomůže ledování, ale to já nemohu, umřela bych. *hej*Tenisový loket bývá z dlouhodobého jednostranného pohybu a také z chladu ho mívají šoféři z průvanu z okénka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma tenisový loket

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]