Nejste přihlášen/a.
Zdravím poradnu, prosím vás nevíte o nějakém urologovi v Praze který bere třeba do týdne? Zkusil jsem asi 4 a všichni mi dali termíny nejdříve v Prosinci nebo Lednu.
Nemám bolesti, nicméně trpím 24/7 močovou urgencí (množství vypitých tekutin nebo návštěv toalety nemá vliv), urgence která začala minulý měsíc, praktický lékař udělal základní testy na infekce, záněty. Akutní ambulace v nemocnici pak rentgen, ultrazvuk a taky nic nenašli, poslali mě tedy na kompletní vyšetření k urologovi.
Po měsíci jsem mentálně tak jako jsem na tom ještě nebyl, noci jsou nejhorší.. přemýšlel jsem ještě o privátu jestli bych se tedy doplatil.
Díky moc
Co to tady prosím motáte dohromady? Ptáte se na urologa a dotaz končíte návštěvou privátu. To je jako co?
"Nedali mi termín na operaci žaludku, tak si zajdu aspoň zahrát golf." To má asi podobný souvis.
Doporučuji chodit na ambulanci a další vyšetření do jednoho velkého zdravotnického zařízení. V Praze si můžete vybrat. Třeba já jsem byla spokojená Na Homolce.
Nevím samozřejmě u pánů, ale u žen + gynekologie nebyly čekací doby dlouhé.
Každopádně píšete, že urgence začala minulý měsíc, takže vydržte a zkoušejte obvolávat další odborníky.
Tak na dvou mě odbyli s tím že mají plno a neberou, zbytek termíny na Leden.
Běžte s tím k doktorovi jo.. a k jakému?
Dobrý den,
právě byl jsem u lékaře který poslal moč na kulturu a pro jistotu nasadil antibiotika ani když nic nenašli, to samé pak akutní urologická ambulance v Thomayerce, nic nenašli, prostata že je normální, žádné stopy zánětu nebo znepokojující přítomnost bakterií nicméně zkusím, moc díky za tip.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.