Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostupný urolog Praha

Od: raziel221 odpovědí: 11 změna:

Zdravím poradnu, prosím vás nevíte o nějakém urologovi v Praze který bere třeba do týdne? Zkusil jsem asi 4 a všichni mi dali termíny nejdříve v Prosinci nebo Lednu.

Nemám bolesti, nicméně trpím 24/7 močovou urgencí (množství vypitých tekutin nebo návštěv toalety nemá vliv), urgence která začala minulý měsíc, praktický lékař udělal základní testy na infekce, záněty. Akutní ambulace v nemocnici pak rentgen, ultrazvuk a taky nic nenašli, poslali mě tedy na kompletní vyšetření k urologovi.

Po měsíci jsem mentálně tak jako jsem na tom ještě nebyl, noci jsou nejhorší.. přemýšlel jsem ještě o privátu jestli bych se tedy doplatil.

Díky moc

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bida
hodnocení

3x
Uroslot, na jaře mi dali termín za par dni...
raziel221
hodnocení

Zkusím, děkuji moc.

hodnocení

2x

Co to tady prosím motáte dohromady? Ptáte se na urologa a dotaz končíte návštěvou privátu. To je jako co?

"Nedali mi termín na operaci žaludku, tak si zajdu aspoň zahrát golf." To má asi podobný souvis.

raziel221
hodnocení

Myslel jsem privátní ambulaci, placeného urologa...

UroKlinikum Praha 4. Ale nečekejte, že se ráno objednáte a pozítří jste zdráv. Pacientů je ranec a oni taky musí čekat.

raziel221
hodnocení

Díky moc, zkusím, nevadí mi počkat pokud to nebude taky až příští rok...

pohanka
hodnocení

2x

Doporučuji chodit na ambulanci a další vyšetření do jednoho velkého zdravotnického zařízení. V Praze si můžete vybrat. Třeba já jsem byla spokojená Na Homolce.

Nevím samozřejmě u pánů, ale u žen + gynekologie nebyly čekací doby dlouhé.

Každopádně píšete, že urgence začala minulý měsíc, takže vydržte a zkoušejte obvolávat další odborníky.

raziel221
hodnocení

Díky, zkusím. Zatím jsem dostal vždy termíny na Prosinec nebo spíše až Leden. Nicméně zkusím toho obvolat více.

raziel221
hodnocení

0x

Tak na dvou mě odbyli s tím že mají plno a neberou, zbytek termíny na Leden.

Běžte s tím k doktorovi jo.. a k jakému?

petr2
Někde jste prochladl a prostatu máte v lehkém zánětu která logicky trochu natekla a tlačí na močovou trubici a měchýř. Proto to neustále nutkání namočení. Až otok ustoupí zmizí i nutkáni na močení.
Jen vám radím měsíc už máte obtíže. nenechávejte problém už dlouho čekat. Vím o čem mluvím. Přijde vám to do chronického stavu a to pak je pochoutka přidají se další problémy.
Zkuste Androgeos na Královských Vinohradech.Je to soukromé nehrazené pojištovnou ale super servis.Vstupní prohlídka 2500.Řekněte jim co máte za akutní problém že nemůžete dlouho čekat a vsude vám davaji dlouhe terminy.Moje zkušenost že vám na 99% vyjdou vstříc.
Teď záleží kolik chcete investovat do svého zdraví nebo čekat měsíce na nějakou obyčejnou ordinací.
Přeju ať jste co nejdříve fit
raziel221

Dobrý den,

právě byl jsem u lékaře který poslal moč na kulturu a pro jistotu nasadil antibiotika ani když nic nenašli, to samé pak akutní urologická ambulance v Thomayerce, nic nenašli, prostata že je normální, žádné stopy zánětu nebo znepokojující přítomnost bakterií nicméně zkusím, moc díky za tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]