Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kde reklamovat nedošlou zásilku z Aliexpressu?

Od: bohumil® odpovědí: 1 změna:

Z Aliexpressu objednávám už delší dobu různé produkty, většinou elektronika. Zatím vždy bez problémů došlo, maximálně za měsíc. Nyní se mi ale stalo, že jsem objednal , dne 1.9., 50 ks baterií-článků LiIon 18650. Ve sledování měly dojít 18.9., ale zatím nedošly. Ve sledování je psáno, že jsou stále "na cestě". Zřejmě zásilka uvízla někde u celníků, nebo na naší poště, přes kterou to pak od celníků jde. Kde a jak se tedy dotázat, nebo reklamovat, že zásilka stále nedošla, když už je to víc jak měsíc a půl. Přitom další drobnější věci, objednané současně s těmi bateriemi, došly už všechny a max. za tři týdny po objednání. Dík za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Copak, Google dneska nefunguje? Mně ano --- plnapenezenka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]