Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Ráda bych se zeptala ohledně Doporučenky z Úřadu práce. Dostavila jsem se osobně na adresu zaměstnavatele (původem z Ukrajiny), který mi do doporučenky napsal že jsem byla přijata, nicméně o zaměstnání se mnou nic neprojednával a nepředložil žádnou pracovní smlouvu, pouze mi sdělil že má nařízeno od ÚP, co má napsat do Doporučenky. Tím jednání skončilo, o zaměstnání se se mnou již dále nebavil a není možné jej jakýmkoliv způsobem znovu kontaktovat. Chtěla jsem se zeptat, zda jsou tyhle praktiky Ukrajinských Zaměstnavatelů s Úřady práce u nás běžné a jak v tomto případě dále postupovat, Děkuji.
A když ho budete kontaktovat kvůli pracovní smlouvě např., tak taky nebude možno se s ním spojit? Podle mě to není v pořádku. Snad vám to na úřadu práce vysvětlí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.