Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučenka ÚP

Od: blazkovaludmia odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
Ráda bych se zeptala ohledně Doporučenky z Úřadu práce. Dostavila jsem se osobně na adresu zaměstnavatele (původem z Ukrajiny), který mi do doporučenky napsal že jsem byla přijata, nicméně o zaměstnání se mnou nic neprojednával a nepředložil žádnou pracovní smlouvu, pouze mi sdělil že má nařízeno od ÚP, co má napsat do Doporučenky. Tím jednání skončilo, o zaměstnání se se mnou již dále nebavil a není možné jej jakýmkoliv způsobem znovu kontaktovat. Chtěla jsem se zeptat, zda jsou tyhle praktiky Ukrajinských Zaměstnavatelů s Úřady práce u nás běžné a jak v tomto případě dále postupovat, Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar
hodnocení

1x
Vítejte v realitě.
Ukrajinci nemusí kupovat dálniční známky a naši "chrániči" mají nařízeno jejich přestupky ignorovat a trestné činy zlehčovat.
Průvodčí je leckdy ani nekontrolují, kouřit a halekat mohou taky kdekoli.
Pokud je Váš problém "jenom" se lživým tvrzením neseriózního zaměstnavatele a pasivitou Úřadu práce, tak buďte ráda a berte to jako zkušenost.
Také není chybou si veškerá úřední jednání nahrávat aspoň na diktafon.

jp
hodnocení

0x

A když ho budete kontaktovat kvůli pracovní smlouvě např., tak taky nebude možno se s ním spojit? Podle mě to není v pořádku. Snad vám to na úřadu práce vysvětlí.

blazkovaludmila
hodnocení

Ano, byla jsem tam znovu osobně kvůli pracovní smlouvě, protože nezvedá telefony a neodpověděl ani na email, jen napsal do doporučenky že jsem přijata, řekl že to má nařízeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]