Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to normální? Posílá všem písničky doslova o ničem.

Od: dusan odpovědí: 12 změna:

Dobrý den

Mám kamoše ,má 50 let ,je ženatý,jeho dcera 14 let, a on teď rozesílá většinou na FB na všechny známé písničky co udělal, ale pouze s tematikou prdění,záchodu ,doslova v textu se objevují slova hovna,v práci to pouští ženám a má z toho doslova radost ,no já si ho již zablokoval , co by jste mu řekli , at se jde léčit?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zablokoval jste si ho a to je asi jediné, co lze se zachlazeným puberťákem dělat. Pokud s tím bude otravovat naživo, shovívavě jej informujte, že Vás jeho fekální rádoby-tvorba nezajímá, obtěžuje či dokonce pohoršuje. Pokud nepochopí, není to Vaše věc a povinnost stýkat se danou určitě nemáte.

ltz
hodnocení

3x
Ten člověk má asi sníženou inteligenci + nějakou trapnou úchylku k tomu. Napomenutí nebude brát vážně, tak pomůže jen to zablokování a to jste udělal.

hodnocení

2x

@dusan - co by jste mu řekli , at se jde léčit?

Jestli se mu rozjíždí nějaká porucha, tak na léčení nebude mít náhled - co na to manželka... ví to vůbec, případně se k tomu staví jak?

hodnocení

0x
Kdo z nás může o sobě s jistotou říct, že je normální? ;)

hodnocení

0x
Prosím, můžete ten dotaz napsat ještě jednou a tak nějak rozumně zformulovat.
dusan
hodnocení

Nadpis nestačí?

Ne nestačí.
Vy čtěte jen nadpisy?
Třeba pro mně jsou dnešní písničky doslova o ho*ně.
dusan
hodnocení

Tak ono bylo v nadpisu jiné slovo ,korektor ho změnil , místo O ničem - bylo doslova O hovně

mig
hodnocení

0x

Asi jo dnes je to populární, vznikají nejen písničky ale i filmy a seriály a hovna mají i své vlastní světoznámé celebrity jako třeba Mr.Hankey, má i své sběratelské figurky.

petrakse
hodnocení

0x
Tak ten má v hlavě asi dobře vymeteno když z něj lozí takové nesmysly... neutrpěl nějaký šok?

hodnocení

0x
Dušane, nahraj tu písničku sem,.ať si tak poslechneme. Tvůj dotaz tím bude i věrohodnější *palec*
dusan
hodnocení

Samozřejmě jsem to hned smazal - bylo to ve stylu -

prdlaj ,prdlaj prdlaj dá ,

vypustíš metana , potom zase butana , atd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]