Dobrý deň obťažovali má podvodníci s ruským prízvukom JB trade, zapísali má na ich stránku a portfolio, že mi tam pomôžu s obchodovaním. Chceli má zrejme okradnúť,nepodarilo sa im to. Že mi pošlú peniaze do banky, keď ju pod ich kontrolou cez Help desk otvorím. Odmietol som. Ale hral som sa tam a náhodou sa mi tam podarilo urobiť zo 100 eur 16295. Asi to boli fiktívne peniaze nejakého ich demo účtu? Vôbec o to nejavili záujem, len chceli ďalšie peniaze na nejakú arbitráž a otvoriť a otvoriť moju banku pod ich dohľadom. Boli to zrejme podvodníci,ale ako ma chceli okradnúť otvorením banky?
No jak asi, chteli abys jim zadal login a heslo do nejakeho jejich spoofovaciho webu a pak jim jeste autorizoval pristup. A ne, nebyl to "asi" demo ucet. Byl to demo ucet.
ondrejk
Takže demo účet. Preto o tie " peniaze" čo som tam nahral,nejavili záujem, ale o skutočné z mojej banky áno. Ďakujem vám. Ich t.c. som overoval, boli to kópie skutočných čísiel, ale títo účastníci boli bežní ludia , o tomto ani nevedeli o tých "JB trade" Miler, Jankovič. Teda ukradli im aj tc.
No vzhledem k tomu "dohledu" tipuji kontrolu přes vzdálenou plochu se zapnutým záznamem kláves, takže vyplníte přihlašovací údaje a tím pádem je má i podvodník. Nebo něco na ten způsob.
Ved to je kristalovo jasne : cez nastroj vzdialeneho pristupu vidia, ake meno a heslo zadavate, potom uz len urobia prevod a ucet je vybieleny. Preco sa s nimi vobec bavite?
@peter Pan se nimi baví, protože ještě pořád existují osoby, které si myslí, že z hovna upletou bič a z pár smradlavých kaček bezpracně vyrobí miliony jak alchymisté.
TAZATELI: Celý bitcoin a ostatní kriploměny jsou podvod, tak už si to pozapisujte za uši a nečumte jak tele na vrata, když vás někdo očividně ojebává.
ondrejk
Áno, toho som sa bál aj ja, tak som im prístup pri heslovani vypol, aj zmenil heslá, z čoho boli nervózni. Výsledkom bolo, že mi nejak aj oni zablokovali prístup a k tým nahratým tisícom som nemal prístup ani ja ani oni . Chceli však stále otvoriť banku, že mi pošlú peniaze. To som odmietol a pohádali sa. Že sú podvodníci, som silne tušil. Ako by ma okradli cez moju banku? Kód mám na prst
ondrejk
Ono to bolo zdĺhavejšie. Poslali mi najprv aj akési "firemné" doklady, licenciu, zrejme všetko falošné. Na ich " ústredni " ani nikto nezodvihol telefón . Všetko som si pomaly overoval, rástlo vo mne podozrenie , lenže sa v tom nevyznám a nemám na to čas. Podozrivé mi bolo, že sa ponáhľali, nedali mi čas. Nemal som sa s nimi vôbec baviť. Ďakujem vám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.