Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost s chronickým únavovým syndromem? Kde se touto nemocí zabývají? Pomohl Vám někdo nebo něco? Jsem neustále unavený, ale dle různých vyšetření obvodního lékaře jsem v pořádku. Všude na mě koukají, že si to snad vymýšlím. Trvá to už roky a zhoršuje se to. Díky za odpovědi
To se špatně diagnostikuje. Možná popiše, jak přesně se Vám to projevuje. Těžko Vám nějaký lékař pomůže. To by chtělo komplexní sledování, ne jen nějaká vyšetření. Předpokládám, že máte v pořádku krevní obraz - např. hladinu železa. Dobře, že další vyšetření dopadla také dobře. Teď se musíte zamyslet Vy:
1) Nejíte málo? Nepřejídáte se? Máte dostatečný odstup mezi jídlem a spaním? Nevynecháváte snídaně? Máte zdravou skladbu jídelníčku?
2) Spíte dostatečně? Co na Váš spánek řeknou třeba chytré hodinky? Máte pravidelné spací návyky? Vyhýbáte se před spaním modrému světlu? Budíte se sám, nebo budík?
3) Nesportujete příliš? Nemáte příliš fyzicky namahavé zamestnání? Sportujete alespoň trochu?
4) Jste psychicky v pořádku? Potýkal jste se někdy s depresemi? Nemáte větší stresovou zátěž?
Já jsem také skoro pořád unavená, ale vím, že na ne všechny otázky nahoře bych odpověděla nejlíp, je, co zlepšovat, takže si jsem vědoma důvodů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.