Dobry den, jako mlada jsem byla znasilnena a uz je to asi 7 let.. Od te doby se neustale s3xualizuju a preji si aby muj sex vzdy pusobil jako znasilneni. Premyslim ze bych si zaplatila nekoho, aby mne opravdu znasilnil abych se toho zbavila a videla jaky to vlastne bylo hnusny.. Myslite ze se toho da takto zbavit?
To nevíš. Jako ta druhá půlka mi přijde taky mimo, to s tím zaplacením, atd. Ale to, že ji to ovlivnilo tímto směrem, že si to představuje a nějak se jí to promítá, atd. je bohužel smutný fakt. Mám to podobně, byť jsem nezažila přímo tohle. Je to úplně nechutný a stydím se za to, ale v hlavě se k tomu vracím, vzrušuje mě to a pak brečím, to chceš, no.
Tady jde o odpověď na otázku, nebo je důležitější to, upozornit a probrat kdo otázku položil? Spousta tazatelů i reagujících je zde anonymních a pod přezdívkou.To také nějak řešíte-rozlišujete-upozorňujete na ně? Mnozí se za své otázky či životní situace mohou i stydět a proto je chtějí řešit anonymně.Vy budete zjišťovat a odhalovat kdo ti lidé jsou, na co se kde ptají a podle toho snad nějak určovat zda jsou jejich otázky vhodné?Vážně?
Kdyz vis, jak na to, tak internet (temer) anonymni je. Tedy je rozdil, zdali se ukryvas pred manzelkou stihackou, nebo pred Mosadem. Psani prispevku z jednoho mobilu nebo PC pod vice jmeny se odhali podle cookies a/nebo IP adresy. Oboji se ale da ukryt, u cookies je to maximalne snadne.
Ostatne soudim, ze sekta 12 kmenu musi byt znicena.
Takže teď při sexu "kladeš odpor" a partner ho "překonává", ale oba dobře víte, že je to proto, že to tak chceš a užíváš si to. A že to ví i ten druhý.
Takže si zaplatíš někoho, aby s tebou měl sex, kde ty "kladeš odpor" a partner ho "překonává", ale oba dobře víte, že je to proto, že to tak chceš a užíváš si to. A že to ví i ten druhý.
A od tvého "obyčejného sexu" se to bude lišit jen tím, že to pro tebe bude dražší - co se tím asi tak vyřeší?
Znásilnění Vám nikdo za peníze neposkytne (i když by se mi to líbilo), protože jakmile proběhne platba a souhlas či dohoda z vaší strany, pak to není znásilnění, protože to chcete. On na to možná ani nikdo nepřistoupí protože pokud si to představujete, aby to působilo věruhodně tedy i s tím násilím, tak na to musí mít chlap náturu - jako možná někdo kdo to dobře zná v lochu by se nebál, ale bála byste se vy a neudělala to. A někdo kdo to má v hlavě vpořádku někdo spolehlivý a odpovědný, ten to neudělá, mohl by vám ublížit a měl by na krku trestný čin ublížení na zdraví plus další související rizika ... venku si náhodný kolemjdoucí něčeho všimne, pustí na něj psa nebo zavolá poldy apod. To není sranda.
PS: Nedalo by se to vyřešit členstvím v BDSM komunitě?
Z vlastni zkušenosti můžu říct že je to obrana duše před bolesti z toho zážitku,misí se v tom odpor k sobě ze se mi to stalo,odpor jak to mohl někdo udělat a jaktoze už necítím vzrušení normálně jako předtím neužívám si milování a své tělo ale potrebuju zase tu bolest zkusit znovu.proroze tam pořád je.jen bohužel naše nevimco v nás má svoje obranné a ochranné mechanizmy které z nás občas udělali to že vypadáme jako uchylove ale není to k odsouzení ale k léčení bohužel některé věci jsou tak hluboké a staré že je léčit nejde jen potlačovat. Řešení je že se podobní lidé prostě nějakým.zpusobem.najdou a budou si navzájem hojit ty rány právě tím že je opakuji a jednou se něco stane a to něco v nás se nasyti a řekne dost už to nechci.jenze tím že si někoho zaplatíte se může stát že někdo překročí tu hranici prozitku za kterou ani vy nebudete chtít jít a nakonec skončíte zlomená a vaše tělo se stane jen hadrem zabijete vlastní duši svým chtenim které ale nemůžete řídit v druhém člověku tak může v té chvíli kdy vy si to budete užívat něco přepnout a vyjde z něj to nejhorší co casto ani nevíme že v sobě máme. Chce to prostě hledat kdo to.ma a cítí stejně a bude vědět ovládnout tu situaci od začátku az dokonce ,nebo to můžete jít léčit přes různé regrese a vrácení v hypnoze do toho prozitku je spousta možnosti vy musíte vědět co vydržíte a zvládnete.je spousta jinych lidí mezi námi ani nevíme.no vy ste ta kdo ví co chce ale bude to vědět přesně jak to chcete i ten druhý kdyz nemůže cítít přes vás?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.