Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace kolene

Od: petr6 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. V roce 2025 mi bude vyměněno koleno ve kterém mám silnou artrozu. Jsem pojištěný u VZP pojištovny.Doktorka mi vypíše poukaz na rehabilitace do lázní. Chci se zeptat pojištovna mi uhradí celý pobyt v lázních?. Nebo si budu muset část uhradit sám V jaké výši bych platil uhradu atd? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doplácí se akorát jednolůžkový pokoj.

hodnocení

0x
Asi jak který ústav či lázně. V Hostinným platí všichni stovku na den. Lepší pokoje dvě stovky a jednolůžák čtyři sta.

id
hodnocení

0x
V lázních doplácíte kde co - pokoj, ubytovací poplatky 50 Kč na den ...
Zažádejte si o rehabilitační pobyt a nedoplácíte nic. Pouze nadstandarty jako je jednolůžák, lednice na pokoji. Rehabilitace je zde ve větší míře jako v lázních. Strava naprosto stejná. Navíc na rehabilitační pobyt máte nárok každý rok, na lázně ob rok.

hodnocení

0x

Všude se platí, já nevím jak se tomu říká, za čistý vzduch? Většinou 50 klč na den. Nevím, jestli je to pro lázně nebo pro město.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]