Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můj muž má leta problémy s bolestmi hlavy, byl na mnoha vyšetřeních, bezvýsledně. Zároveň má problémy spojené s dýcháním ve spánku(chrápe),kdy u něj dochází k zástavě dechu. Momentálně je na vyšetření ve spánkové laboratoři. Řekli mu, že operativní zákrok u něj není možný a že jediné co by mu pomohlo, je dýchací přístroj na noc, který posiluje dýchání. Prosím, máte někdo podobné problémy a máte s přístrtojem zkušenosti? Došlo k nějakému zdravotnímu zlepšení? Velice Vám děkuij za případnou odpověď. S pozdravem Bartošková.
Dobrý den, ano mám zkušenosti, také já mám spánkovou apnoe - zástava dechu při spánku a také jsem byl ve spánkové laboratoři a dostal jsem podpůrný dýchací přístroj, můj zdravotní stav se ihned citelně zlepšil. Musíme se ovšem vyvarovat rýmy, neboť ta dýchací maska je jen na nos a když je nos ucpaný, tak se jím špatně dýchá. A také jsem si velmi rychle zvyknul mít ústa při spaní zavřená a ani mi nevadí ta hadice, která je spojená s dýchacím přístrojem. I bolest hlavy pominula...přeji jen a jen zlepšování zdravotního stavu! S pozdravem Uki...
Dobrý den, velice Vám děkuji za Vaši odpověď. Už jsem přestávala doufat, že existuje někdo, kdo má s podpůrným dýchacím přístrojem zkušenosti. Manžel se vrátil v neděli z nemocnice a již teď pociťuje zlepšení. Je méně unavený a ani ta bolest hlavy již není tak intenzivní. Zdá se mi to jako naprostý zázrak. Vaše odpověď ho nesmírně potěšila a dala mu naději, že určitě bude líp. Ještě jednou moc děkuji. S pozdravem Bartoškovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.