Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hádka s manželem

Od: sabina odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám takovou otázku. Měla jsem docela velkou hádku s manželem a zajímal by mě na to nezaujatý názor, protože vlastně nechápu, o co mu proboha šlo/jde. Čím víc jsou naši synové starší, tak mi přijde, že manželovi vadí snad každá drobnost. Někdy mi to připadá, že snad na kluky žárlí nebo co. Nedávno jsme byly na menší dovolené a manžel mi ji docela hodně otrávil.
Jednou sem si v chatce dovolila převlíknout se do plavek, když tam byl kromě manžela zrovna i syn (16). Neřešila sem to, myslela sem, že o nic nejde. Jakmile jsem si ale sundala podprsenku a kalhotky, tak manžel tam nasraný úplně do ruda a večer mě kvůli tomu udělal takovou scénu, že jsme málem ukončili pobyt. Nadával mi a dělal z toho strašnou pohromu, že mě syn viděl tu chvilku nahou a doteď s ním není skoro vůbec řeč.

Už mám z toho těžkou hlavu, jsem mimo úplně já nebo to můj muž zbytečně zveličuje?

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

8x

Už zase? Vy s tím nedáte pokoj.

poradte.cz/...

A jo, to je skoro úplně stejné.

Neměl by být syn o dva roky starší? *nevi*

Paní zřejmě vzpomíná na onen vzrušující okamžik synova přítomnosti v koupelně či na záchodě. Nemůže na to zapomenout, tak má v hlavě furt 16letého mladíka ve své intimní blízkosti. Situace se jí pořád vrací ve stejné verzi a tedy i s dávno uplynulými věky omladiny. No prostě každý má nějakou úchylku *haha**zed*

hodnocení

2x

Zacina to tu byt zhromazdisko uchylov, ktori pisu o prezliekani sa pred pubertakmi, noseni zenskeho pradla muzmi, kozenom obleceni ... Aspon trosku snahy preformulovat otazku by to chcelo.

Dotyčný troll je eventně natolik fixován na přítomnost nezletilého ve své intimní blízkosti, že uz ani nepokláá za důležité stejné dotazy aspoň kosmeticky pozměnit.

mate59
hodnocení

0x

Někdo to má tak, že mu nahota není cizí.Manželovi to vadí,ale nezveličuje.Tak se už před kluky nepřevlíkejte.Žárlivost bych v tom nehledal.

hodnocení

0x
Dobrý den, nejsem tedy muž, ale doma jsme nikdy tohle neřešili ani neřešíme. Maminka se převlékala normálně před bráchama ( běžně doma ne, to šla do koupelny nebo do šatny, ale když jsme byli někde na dovolené, tak normálně). Kluci nijak necivěli nebo mamku neokukovali. Možná když byli malí, jenže to si já nepamatuju, protože jsem ještě nebyla. Ale myslím, že můj tatínek to naprosto chápal- v určitém věku jsme prostě všichni zvídaví. Maminka se nikdy nevystavovala zbytečně nebo tak. Já se před bráchama převlékám do teď, úplně normálně, před tatínkem jsem se převlékala také úplně normálně. Máme více koupelen, ale občas se stane, že se někdo koupě a někdo jiný potřebuje zrovna do té jedné - klepne, počká na vyzvání a vstoupí. Normálka. Napadá mě snad jen, že opravdu Váš manžel žárlí, že Vás synové vidí nahou. Moc ho nechápu. Ale počkáme na vyjádření od můžu, třeba to osvětlí;) Pokud se nevystavujete, normálně se převléknete, tak v tom nevidím žádný problém. Jste přece rodina.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]