Ahoj, chtěla bych se zeptat na to, proč na mě pořád kouká jeden kluk. Ten kluk se mi líbí, mám ho opravdu moc ráda a chtěla bych s ním chodit a on to ví ale pořád na mě kouká a když jsme blíž tak se i zdravíme. Jen by mě zajímalo proč se na mě při každé situaci kouká.(Jsem v 9. Třídě)
Zdravím. Líbí se Vám, chtěla byste s ním chodit...Možná to má on stejně a dává to najevo tím, že na Vás kouká a kouká... Jestli chcete vědět zda má o Vás skutečně zájem, navázejte komunikaci, běžte na procházku atd..
Líbíš se mu a on je nesmělý a neví jak ti to říci, tak jenom pokukuje. Buďto to můžeš nechat jak to je a doufat, že tě osloví sám, třeba časem. Nebo to můžeš vzít do vlastních rukou, někam ho zkusit vytáhnout (diskotéka, procházka, túra) a třeba spolu budete už za týden chodit. To, že je nějaký kluk nesmělý neznamená, že to není dost chlap, zvláště ne na ZŠ. Je to na tobě.
V 9 třídě všichni dospiváte a je mezi vámi ještě hodně nesmělých, on asi patří do této skupiny. Tak není na tom nic divného. Začíná to koukáním, pokukovánim, vzdyť i ty na něj taky koukáš, když se ti líbí. Jenom počkej až se vice osmělí, jak tě bude prohánět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.