Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohledně kluka ve škole

Od: viktorie odpovědí: 5 změna:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na to, proč na mě pořád kouká jeden kluk. Ten kluk se mi líbí, mám ho opravdu moc ráda a chtěla bych s ním chodit a on to ví ale pořád na mě kouká a když jsme blíž tak se i zdravíme. Jen by mě zajímalo proč se na mě při každé situaci kouká.(Jsem v 9. Třídě)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
No mi to nevíme, ale poradím.
Až půjdete zase kolem něho tak,
"Ahoj kluku, proč po mně koukáš"?

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, pořád po Vás kouká, protože se mu líbíte (a zároveň se stydí, což mu brání přiznat Vám to). Zdravím!

hodnocení

3x

Zdravím. Líbí se Vám, chtěla byste s ním chodit...Možná to má on stejně a dává to najevo tím, že na Vás kouká a kouká... Jestli chcete vědět zda má o Vás skutečně zájem, navázejte komunikaci, běžte na procházku atd..

tj
hodnocení

2x
Líbíš se mu a on je nesmělý a neví jak ti to říci, tak jenom pokukuje. Buďto to můžeš nechat jak to je a doufat, že tě osloví sám, třeba časem. Nebo to můžeš vzít do vlastních rukou, někam ho zkusit vytáhnout (diskotéka, procházka, túra) a třeba spolu budete už za týden chodit. To, že je nějaký kluk nesmělý neznamená, že to není dost chlap, zvláště ne na ZŠ. Je to na tobě.

ltz
hodnocení

1x
V 9 třídě všichni dospiváte a je mezi vámi ještě hodně nesmělých, on asi patří do této skupiny. Tak není na tom nic divného. Začíná to koukáním, pokukovánim, vzdyť i ty na něj taky koukáš, když se ti líbí. Jenom počkej až se vice osmělí, jak tě bude prohánět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]