Nejste přihlášen/a.
Ty Vaše zprávy si přečetla, takže ví, co jste jí psal.
Pokud začnete "dolejzat", nebude si Vás vážit nebo si Vámi bude až moc jistá a toho později zneužije ve Váš neprospěch.
Ženy, zvlášť mladé dívky, milují nedostupné muže. Pokud si chcete její zájem udržet, ale POUZE ZA PŘEDPOKLADU, ŽE VÁS MÁ RÁDA NEBO SE JÍ ASPOŇ LÍBÍTE, nechte ji chvilku vycukat a ona pak doleze sama za Vámi. Pokud ne, nejste pro sebe vhodní a Vy budete mít aspoň chvilku klid.
Přeji hezký den a méně starostí kvůli každé puberťačce - jsou jich ještě miliardy.
No, nevím. To "miluji tě" bych asi vynechala. A podle mě bude celý dopis ztráta času. Můj první manžel ode mě odešel stylem, že mi ve schránce přistál návrh na rozvod. Byla jsem otřesená, neustále jsem to četla dokola a nechápala jsem. Až pak přišel domů, zeptala jsem se, co se stalo. Pravil, že o tom se se mnou nebude bavit, sbalil si věci a odešel. No dnes (a vlastně už před 40 lety) můžu upřímně říct, že to byl největší dar, který jsem v životě dostala. Jednak jsem se mohla začít dívat kolem, až jsem to vydejchala, a zjistila jsem, že nestál za nic, a jednak jsem mohla potkat toho chlapa, se kterým jsme dodnes. Takže bych radila vyprdnout se na dopisy, odtruchlit si to a jít dál. Bude zase dobře.
Se všemi reakcemi přítomných rádců mužů naprosto souhlasím. (Taky mě překvapilo, jak se do toho s fortelem vložili, no jo, mužská solidarita je báječná věc.)
Neviete preco? Lebo sa v okoli vyskytol zaujimavejsi chlap a kedze nema zaujem vyzerat pred vami ako promiskuitna neverna zenska, tak sa tvari tajomne. Neriesit, nekontaktovat, nepisat, zmazat zo zivota.
Dovod, preco jej iny pripadal zaujimavy, moze byt prave vo vasom style jednania so zenami, spravate sa ako ufnukana subinka, nie ako chlap. Vy budete zaujimavy tak okolo 70-ky, ked budu vdovy hladat pomocnika okolo domu a zahrady.
NE, není to dobrý nápad! Pouze se ponížíte na úroveň deb... Dopis napsat můžeš, ale neposílej jí ho, počkej měsíc.
Pár zpráv denně? Proboha? To už jste se ponížil až na úroveň psa. Časem vás zablokuje...
Kdybyste ji taky odignoroval, tak by byla šance, že se bude chtit vrátit (když zjistí že ten její první volba nyní se ukázal být horším jak vy), ale poté co jí zahltíte zprávama --- tak těžko...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.