Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lehká bolest na hrudi (na prsou) a zvýšený tlak

Od: vojta1996 odpovědí: 7 změna:
Zdravím. Pár dní mě trápí lehká bolest na hrudi (uprstřed prsou), jakmile se nadechnu až mám i zvýšený tlak. Nic vážného to sice zatím není, ale dost mě to trápí několik dní. A navíc se mi kvůli tomu zvyšuje chvilkama tlak. Cca dva týdny zpět mě to bolelo jako čert (bez vedlejších příznaků), a pak to polevilo. Teď jsem lehce nachlazený (covid nemám) a navíc i kvůli tomu psychicky špatný. Když jsem to však řekl svému praktickému lékaři, tak mi na to neodpověděl ani slovo, natož aby mě zkontroloval, nebo se mě zeptal jak mě to bolelo atd. Neví někdo co to může být?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bolest na hrudi můžete mít i ze skříplé hrudní páteře, a ten zvýšený tlak máte z pošramocené psychiky a ze strachu o sebe.

vojta1996
hodnocení

Tak s páteří problém teďka nemám, a navíc by ten můj doktor s tím měl něco správně dělat. A né mě odbít a poslat domů. Ano mám strach o sebe, ale jak mě to bolelo poprvé, tak to bylo zcela nečekané. A to mě záda ani jiná ćast těla nebolela.

hodnocení

2x

Ráno jsi řešil zaražený větry, po obědě máš náběh na infarkt... Sakriš, co bylo večer? Hyperglykémie? Nebo gynekomastie?

K věci: Jsi evidentně hypochondrická povaha a čím více neexistujících nemocí si vsugeruješ, o to méně tě lidé budou respektovat a věřit ti je, až ti nakonec nikdo nepomůže, když se něco stane reálně.

Na uklidnění doporučuji Ezopovu bajku o Chlapci, který křičel vlk! To je totiž exaktně tvůj případ.

hujerbratr
hodnocení

1x

Bude hůř! Hlavně nevim, proč nenapíšeš věk? Je ti 20, je ti 50 je ti 70? Pokaždé to bude kvůli něčemu jiínému!

vojta1996
hodnocení

Je mi 28 let

hodnocení

1x

Dost pochybuji o tom, že by to s tebou lékař vůbec neřešil. Jedinou výjimku si představit dovedu, že ho s tím otravuješ hypochondricky pořád, když tě předtím nechal vyšetřit a zjistil, že to není vážné nebo podobně... Ale že by ti ani neodpověděl vůbec?

hodnocení

1x
Tak jak to píšete zde,to řekněte lékaři.Bolí mě na hrudi a jsem z toho psychicky špatný.Prosím pošlete mě na nějaké vyšetření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]