Zdravím. U doktora jsem už sice byl. Ale mám teďka pocit takové plnosti. Jsem trochu nachlazený, ale když něco sním (třeba jen dva rohlíky), tak v mžiku cítím, že mám plný zaludek. Nemůže to být nějaká reakce na to nachlazení? Zažil to někdo podobně?
Tělo bojuje s viry, a následně nasedanými bakteriemi. Je úplně přirozené, že nemáte hlad, když se tělo soustředí více na boj s patogeny než s trávením potravy. Doporučuji se živit výživnějšími potravinami než rohlíky. Dejte si třeba vaječné žloutky, kvalitní bio hovězí játra, kvalitní bio hovězí maso, živý jogurt, živý kefír, kvalitní bio máslo z kvalitního mléka, avokádo, kysané zelí, kvalitní ovoce a zeleninu. Nemusíte toho sníst kila, ale rohlíky vašemu tělu výživově nic nedají, ani když nejste nachlazený, natož když jste.
No, já když jsem nemocný tak omezím pohyb na minimum. A když nemám fyzický pohyb tak mám pocit plnosti i z toho mála jídla co do sebe dostanu. Jakmile se začnu více hýbat, sportovat nebo fyzický pracovat tak tyhle pocity plnosti zmizí.
Můžete mít třeba zánět močového měchýře nebo jiného orgánu v břišní dutině blízko žaludku, a ano, i z nachlazení, který pak tlačí na žaludek a projevuje se to pocitem plnosti. Lékař by ale zánět odhalil na rozboru moči.
vojta1996
A nemůže to být třeba tím, že mě bolí na hrudi (uprostřed prsou) a mám zvýšený tlak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.