Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocit plnosti z nachlazení

Od: vojta1996 odpovědí: 6 změna:
Zdravím. U doktora jsem už sice byl. Ale mám teďka pocit takové plnosti. Jsem trochu nachlazený, ale když něco sním (třeba jen dva rohlíky), tak v mžiku cítím, že mám plný zaludek. Nemůže to být nějaká reakce na to nachlazení? Zažil to někdo podobně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tělo bojuje s viry, a následně nasedanými bakteriemi. Je úplně přirozené, že nemáte hlad, když se tělo soustředí více na boj s patogeny než s trávením potravy. Doporučuji se živit výživnějšími potravinami než rohlíky. Dejte si třeba vaječné žloutky, kvalitní bio hovězí játra, kvalitní bio hovězí maso, živý jogurt, živý kefír, kvalitní bio máslo z kvalitního mléka, avokádo, kysané zelí, kvalitní ovoce a zeleninu. Nemusíte toho sníst kila, ale rohlíky vašemu tělu výživově nic nedají, ani když nejste nachlazený, natož když jste.

runner2
hodnocení

1x
No, já když jsem nemocný tak omezím pohyb na minimum. A když nemám fyzický pohyb tak mám pocit plnosti i z toho mála jídla co do sebe dostanu. Jakmile se začnu více hýbat, sportovat nebo fyzický pracovat tak tyhle pocity plnosti zmizí.

hodnocení

0x

Můžete mít třeba zánět močového měchýře nebo jiného orgánu v břišní dutině blízko žaludku, a ano, i z nachlazení, který pak tlačí na žaludek a projevuje se to pocitem plnosti. Lékař by ale zánět odhalil na rozboru moči.

vojta1996
hodnocení

A nemůže to být třeba tím, že mě bolí na hrudi (uprostřed prsou) a mám zvýšený tlak?

Ano, může to být i tím.

hujer
hodnocení

0x

vojta, prosimtě zajdi si k odborníkovi (nejlépe na psychiatrii), tam si snad s tebou poradí. Viděl bych to n a Dg začínající číslicí 300.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]