Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Apnoe a nemoci

Od: petr7 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Před 9.lety jsem měl 2.epileptické záchvaty a musel jsem jit o 3.roky do předčasného duchodu. Potom následovaly nemoci srdeční arytmie a plícní embolie.Taky jsem byl na zákroku pročistění cév přes třísla. Beru již pouze tablety na tlak a epilepsii. Již více roku mám problémy se spánkem. Doktorka na neurologii mi napsala žádanku do spánkové laboratoře. V nejbližších dnech mi bude zapujčen přístroj na 2.dny domu a pozjištění hodnot poruch spánku budu pozván do spánkové laboratoře na přespání až 3.dny na zjištění a změření příčin problému se spánkem a potom mi dají masku na spaní a seřídí kterou budu používat na noční spaní. Chci se zeptat nemoci které jsem prodělal mohou souviset s problémy se spánkem? Kdybych věnoval větší pozornost problémy se spánkém mohlo se předejít nemocem atd? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ano, minimálně ta arytmie a problémy s tlakem s apnoe úzce souvisí. Ale je to běžný stav, že na apnoe se přijde až po mnoha letech, nebo vůbec. To rozšíření přetlakových přístrojů se týká spíše až posledních let, dříve vám mohli leda tak poradit nespat na zádech a zhubnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]