Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Před 9.lety jsem měl 2.epileptické záchvaty a musel jsem jit o 3.roky do předčasného duchodu. Potom následovaly nemoci srdeční arytmie a plícní embolie.Taky jsem byl na zákroku pročistění cév přes třísla. Beru již pouze tablety na tlak a epilepsii. Již více roku mám problémy se spánkem. Doktorka na neurologii mi napsala žádanku do spánkové laboratoře. V nejbližších dnech mi bude zapujčen přístroj na 2.dny domu a pozjištění hodnot poruch spánku budu pozván do spánkové laboratoře na přespání až 3.dny na zjištění a změření příčin problému se spánkem a potom mi dají masku na spaní a seřídí kterou budu používat na noční spaní. Chci se zeptat nemoci které jsem prodělal mohou souviset s problémy se spánkem? Kdybych věnoval větší pozornost problémy se spánkém mohlo se předejít nemocem atd? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.