Nejste přihlášen/a.
Ahojte všichni měl bych celkem jednoduchou a na internetu sem toho moc nenašel.
Žiju v paneláku v centru města a už od minulého roku kdy začala rekonstrukce mostu preš který vedla trasa hlavně pro kamiony a propojovala dvě sidliště s centrem města a byla dost vytížená, tak kamiony mají svojí objízdnou trasu, ale stane se že jednou týdně se jeden kamion zatoulá. Jenže zbytek provozu vede kolem nás a už tím, že je to v centru a tak frekvence provozu je vysoká, tak od té doby je to ve špičkách doslova peklo (zkušenosti nektěrých řidičů tomu nepomahají) což sem přes léto nějak neregistroval, ale při "podzimním uklidu" a sundaní závěsu, záclon, odsunutí skříní atd... tak po stěhách kolem je černý prach, takže uklid se stal i trochu malováním...
V oblasti těhle věcí žádně zkušenosti nemám, ale přece nejde tahat objízdné trasy pro takto frekventované místo a ještě ho více zatižit a i z důvodu jarní alergie mi tohle hrozně vadí rozhodně nechci, abych musel až se zase někde něco uzavře dýchat bordel co mi vletí domů a nemoct si ani vyvětrat vydýchaný vzduch.
Za celou dobu co tu žiju cca 18 let se mi tohle stalo úplně poprvé a ani když se dělala před lety silnice hnedka u nás u baráku tu nebyl takový bordel jako po tomto létě. Dá se do budoucna s tímto něco dělat? Protože jediný důvod uzavírky byla úprava, oprava plynového vedení k RD na sidlišti, ale za celou dobu tam stroje a delnici pracovali asi tak měsíc a teď o5 veškeré práce stojí...
Takovou nebo hodně podobnou situaci jsme zažili nebo zažíváme všichni. Přece nepřeruší práce, nepřeloží objížďku jen pro to, že máte v bytě prach. Tohle přece známe úplně všichni. Navíc, jsou lidé, kteří v hlučných a prašných domech musí pracovat. Nepracují a nikdo z nás netuší proč. Třeba došly peníze nebo čekají na další fázi atd atd.
Existují protipylové sítě do oken, nebo bych aspoň do rámu natáhla netkanou textilii a větrala přes to. Možná by bylo vhodné pořídit i čističku vzduchu. Soucítím s Vámi, také mě rozčiluje, když nemůžu vyvětrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.