Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Staré číslo v aplikaci zásilkovna

Od: ml22 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, nechal jsem si doručit zásilku do Z-boxu. V aplikaci ale mám jiné telefonní číslo než je na zásilce, protože mám číslo nové. Půjde mi tedy otevřít box přes aplikaci, nebo musí být číslo v aplikaci stejné jako na zásilce? A pokud ne, jak to řešit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

6x
Volejte podporu zasilkovny a nechte si spárovat telefonní číslo... Jinak máte smůlu

vernon
hodnocení

0x
A to nejde do té aplikace zadat staré číslo?

hodnocení

0x

A potřebujete opravdu aplikaci, spousta boxů má již klávesnici takže stačí zadat kód který přijde v emailu.

ml22
hodnocení

Bohužel potřebuji, tenhle box ji ještě nemá. Ale už jsem to vyřešil, přihlásil jsem se pod jinou emailovou adresou a pak napsal správné číslo. Tak snad to půjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]