Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkování Brno Winning group arena

Od: rich® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.prosím Vás.jedeme do Brna na koncert do Winning group areny.A já to tam moc neznám v centru.Kde by šlo nejblíže a nejsnáze zaparkovat.Přijet a v klidu pozdě večer odjet.Manželka je po operaci a tak se bojí delšího chození.Našel jsem u Zvonařky,ale to se jí zdá moc daleko.Děkuji moc za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsem sice Brňák už 71 let, ale tento název mi nic neříká. Nemůžete prosím nějak upřesnit o co se jedná?

Aha, RONDO. Obávám se, že tu novou přezdívku nikdo nezná. Dá se parkovat na placených u nádraží a popojet dvě zastávky šalinou.

hodnocení

0x

Nejlepší parkování u Ronda je v parkovacím domě River Park. Adresa: Polní 391, 639 00 Brno-střed-Štýřice. Platí se 50 Kč za 12 hodin, pote 100 Kč za každou další hodinu. Je to 5 minut pěšky od Ronda. Parkuju tam vždy když jdu na hokej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]