Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho se otestovat na HIV?

Od: lukys* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

ukončil jsem vztah s bývalou přítelkyní kde mám velké podezření na promiskuitní chování a pro svůj klid si chci zítra zajít na testy a jít do dalšího budoucího vztahu s čistým štítem.

Za jak dlouho od posledního kontaktu jít na test aby byl směrodatný? Je to téměř 2 měsíce co jsem s ní nic neměl.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Stačí vám to takhle?

Kdy a kde se můžu nechat preventivně otestovat na HIV?

vzp.cz/...

hiv-testovani.cz/...

Nechat otestovat by se měl nechat každý člověk, který se ocitl v rizikové situaci (více informací např. na webu České společnosti/...). Protilátky proti HIV infekci se vytvářejí zhruba 2–5 týdnů od nákazy. Tzn. aby byl výsledek testu skutečně spolehlivý, měly by uplynout cca 3 měsíce od rizikového chování. Výsledky testu budou vyhotoveny přibližně do 14 dnů.

hodnocení

1x

HIV je malo pravdepodobna choroba v nasich krajoch, urolog / kozny vam spravi ako samoplatcovi komplexne testy na vsetko mozne, kvapavku, syfilis, chlamydie ... Je plno chorob, ktore maju u muza minimalne prejavy, ale su problemom pre dalsie partnerky.

hodnocení

1x
Můžete se nechat testovat v některé z laboratoří, já mám například zkušenosti s labkou Aeskulab v Hradci Králové. Mají různé balíčky, které se týkají pohlavně přenosných chorob. Objednáte se, naberou vás, výsledky pak přijdou mailem. Časový úsek, na který se ptáte, se doporučuje nejlépe 3 měsíce od posledního rizikového styku.

tj
hodnocení

0x
Za 3 měsíce. Do té doby s nikým nespat ani se nelíbat (nejde totiž jen o HIV). Poděkuj za to své ex. Chápu tě, byl jsem ve stejné situaci. Nechceš přece někoho dalšího nakazit a mít to pak na svědomí a aby tě to provázelo až do konce života? Drž se...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]