Nejste přihlášen/a.
Nechte si zapomenuté heslo poslat na email a je to vyřešené. Teda ne heslo, ale link pro obnovu hesla. Ale nevim jak to dělaji bez telefonu. Možná by bylo jednodušší založit si tam nový účet, nebo prostě nakupovat jako neregistrovaný (což ale nejde na mejl, který tam mají registrovaný a nejde přihazovat, jen nakupovat).
Nedávno jsem si tam obnovil login, do té doby jsem musel právě nakupovat přes jiný majl, protože starý login nefungoval, ale při zadání mejlu ho to odmítlo, ať se přihlásim (naštěstí z doby, kdy k založení majlu nebyla potřeba bankovníí dentita mám několik schránek). Ale jinak aukro je pro mě prakticky mrtvý server, i když musím uznat, že od doby, co to přestalo ku**it allegro mi přijde jako použitelný (aukro jsem opustil před mnoha lety, kdy ho právě polská společnost allegro dovedla k nepoužitelnosti a od té doby tam nakoupil, no dalo by se to spočítat na prstech).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.