Nejste přihlášen/a.
Poprvé budu cestovat z Vídeňského letiště. Jsem z východních čech a mám v plánu jet z České Třebové do Brna vlakem, kde přestoupím na bus nebo vlak, který mě zaveze na Vídeňské letiště. Pro cestu tam, je to jednoduché, vybrat spoj v předstihu odletu.
Zpáteční cesta mi velké dělá starosti. Pokud by let měl zpoždění tak mi spoj na který bych měl jízdenku ujede. A já uvíznu někde ve Vídni, kde to neznám, cizí jazyk, problém koupit jízdenky... atd.
Prosím o rady jak to řešit?
Jestli dopravci nabízejí nějaké přebookování spoje nebo kupovat jízdenku až po přistání zpátečního letadla.
Děkuji moc
Mrkněte na Flixbus. Já s nimi jezdím skoro vždy Brno - Vídeň letiště. Změnit cestu jde snad ještě patnáct minut předem, ale dlouho jsem to neřešil. Případně ještě Gepard, ale netuším, jak je to u nich s případnou změnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.