Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urputný T-Mobile a lepší tarif

Od: jarin® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

Minulý týden jsem kontakovat T-Mobile k získání lepšího tarifu, už nějakou slevu mám ale platí mi jen do srpna 25.V pátek jsem tam volal, mluvil jsem s týpkem, ten mě přepojil na slečnu z retenčního, která mi řekla, že lepší nabídku pro mě nemá, protože mám to nejlepší co mají, ale že se mi ještě ozve kolegyně. Tak jsem řekl, ať se ozve koncem týdne, že zvážím ostatní nabídky. Ozvala se dnes :D bylo mi řečeno, že lepší nabídku nemá a když jsem ji řekl, že nejsem rozhodnut jestli zůstanu nebo ne, tak se zeptala kdy se má ozvat. Na rovinu jsem se ji zeptal, co chce řešit, když lepší nabídku nemá a OKU kod si zvládnu vygenerovat sám a prý pořebuje vědět, jestli zustavam nebo ne a ozve se zítra ráno.

Co zamýšlejí tímhle jednání? Protože mám zkušenost s Vodafonem, že jsem řekl, že nevím, že si vygeneruju OKU kdyžtak sám a nechali mě bejt. Ale T-Mobile je evidentně z nějakýho důvodu dost urputnej. Samozřejmě s tou lepší nabídkou jsem taky blafoval žádnou nemám :D ale zajímalo by mě, když bych to třeba riskl a řekl, že odejdu i přesto, že mi řekla, že lepší nabídku nemají...tak jestli mi třeba může vypovědět smlouvu po telefonu nebo zrušit tu slevu a nebo to zkouší a nechávají mě vycukat a můžou vytáhnout eso z rukávu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Věř že maj lepší nabidku nesmiš se dat
Ja oznamil že odchazim neb mi konkurence nabidla vše neomezeně za 388kč a to bys koukal jak to šlo chvili sme licitovali po telefonu a nakonec nabídku vyrovnali
Ale byl sem za to na ně namíchlej jak dřív tvrdili že to nejde že sem stejně odešel
tm

Jen dotaz - kdo dal tu nabídku neomezeně takto výhodně? Děkuji za tip.

01.10.24 21:40
Vodafon
Urputný T-Mobile a lepší tarif
petr2
@dabei A můžu se zeptat kolik tam máte čísel? Já mám u nich 4 čísla už je to sice rok ale při licitaci jsem se nedokázal dostat pod 416 Kč tak vidím že je zase budu muset trochu po šťouchat že odchazím…Doba se zase trochu změnila
Předpokládám že v tom máte neomezený volání ,sms a data 10mb rychlost.diky
Je tam čisel vic kolik netušim mam to na bratra ale šlo o to že púvodně sem měl jen jedno svoje číslo měl sem ho cela léta a oni byly ochotní jít až na tudle cenu když zústanu
Jinak ano mam vse neomezene a rychlej internet

hodnocení

0x

Třeba zkouší kontaktovat nadřízeého - pokud se jí zdáte natolik solventní klient aby vás nepustili. Ale za mne je lepší Vodafone - jezdím několikrát za rok do zahraničí a volání přes WiFi odkudkoliv na světě je velmi příjemné.

2024
hodnocení

0x

Tak samozřejmě že jako jednotlivec máte vyjednávací pozici mizernou. Nevím kolik měsíčně provoláte a jaký máte současný tarif, to je pravda. Ale třeba můj tatínek provolá 10Kč za měsíc (nabízel jsem mu tarif za 60Kč/měsíc, přišlo mu to moc) a chodí od jednoho operátora ke druhému a diví se, že se s ním nikdo nechce bavit a dát mu lepší cenu.

Jako firma máme vyjednávací pozici daleko lepší, ale i tak máme tarify už tak dobré, že když je jednou za 2 roky aktualizujeme, dojde pouze k drobným úpravám (v řádku desetikorun na tarifu resp. třeba přidáním 2GB dat za měsíc).

Ale je mi jasné, že firma s 1000 zaměstnanci má podmínky ještě lepší, než jsou ty naše.

hodnocení

0x

No, jsou to šupáci všichni...Byli jsme leta u O2, minulý měsíc jsem volala na O2, že mám lepší nabídku od T-Mobile, jestli nám cenu mohou dorovnat? Bylo mi řečeno, že pro nás lepší nabídku nemají, tak jsme přešli k T-Mobile.

U O2 jsme platili za internet+2 tlf.-neomezené volání+SMS, 3GB á 1497 Kč.

U T-Mobile máme internet-optické vlákno á 199+1Kč za modem, garantované na 1rok a 2 tarify- neomezené volání+SMS a 5GB á 446 Kč, garantované na 5 let, takže celkem 1092 Kč.

Takže za rok budu muset zase vyjednávat, protože se mi víc platit nechce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]