Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemáte nějakou radu na zmírnění bolesti s altrozou kolene, zatím ještě na mě nedošla řada v programu na výměnu. Nejhorší, že to jsou obě kolena. Děkuji
Byl jsem v létě na šest týdnů na rehabilitaci v Hostinném. Tedy ne s plechovým kloubem, ale dobrá polovina lidí tam byla po výměně buď kyčle či kolene. Skoro nikdo neměl výměnu u svého ortopeda, ale jinde. Takže chlap z Hořic měl opraci v Semilech, z Tanvaldu v Trutnově a podobně. Většinou měli operaci do půl roku. Každej říkal, že se měl vybodnout na prášky, injekce a cvičení a hned jít na kudlu. Do operace nic nepomohlo, jen bolesti a po operaci klid a pohoda, jen tři měsíce rekonvalescence.
Ja čekám dva roky na koleno. Mam jít koncem ledna a nepůjdu. Sebehlo se mi tolika trápení a bolesti, ze bych to psychicky nezvládla.
Možná dělám chybu, ale čeho je moc, toho je příliš. V současnosti na to nemám. Stejně na žádné velké vzdálenosti nechodím, všude si dojedu autem. A dovolené ty už jsou taky pasé vzhledem k zdravotnímu stavu a i věku.
Kdyby bylo nejhůř budu to řešit, až to nastane. Zatím chodím dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.