Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urad prace vs neschopenka

Od: kiki12* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den potřebuju zjistit to když mam jit na umělé oplodnění ale jsem přihlášená už pátej měsíc na uřadu práce a doktor mi chce napsat neschopenku komu ji mám dát a kdo mi bude platit nemocenskou po dobu těhotenství mockrát děkuji za odpověd

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

No, neschopenku Vám sice vystavit může,ale jelikož nemáte z-tele,tak Vám bude sloužit pouze jako omluvenka na ÚP,ale nemocenskou nedostanete,není kdo by Vám ji platil.

Dle mne nebudete pobírat ani PPM,ale rovnou RP.Opravte mne někdo,jestli se mýlím.Lenka

je to tak a mám pocit, že pokud je paní na úřadu práce a není už ani v ochranné lhůtě, tak by jí lékař ani neschpenku vystavit neměl, že dneska už by měl vystavovat jenom potvrzení o nemoci pro pracák - tohle ale nevím jistě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]