Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím na policii, když už jsem jim volal?

Od: poskozeneauti odpovědí: 2 změna:

Zdravím, rád bych se Vás zeptal, zdali musím na PČR, když jsem už jim volal, oni si mě zapsali a řekli, že se mám později stavit to dořešit. Šlo o to, že mi někdo v noci posprejoval auto, takže ráno samozřejmě vztekání, ale asi to půjde dolů celkem dobře. Je to staré heblo a nechce se mi kvůli tomu vynakládat čas a síly, které můžu investovat smysluplněji. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

ne

Zavolejte znovu, že už jste to umyl, tedy žádné dořešení se konat nebude. Ovšem může se stát, že budete vyzván k podání vysvětlení a pak se návštěvě npolicie nevyhnete.

hodnocení

0x
Čas a sílu investovat smysluplněji..Třeba to zkusit umýt;) Oni stejně nedonutí toho pachatele to umýt..ani kdyby ho našli;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]