Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozol na chodidle - čím odstranit

Od: svatoslav odpovědí: 5 změna:

Asi centimetrový mozol na chodidle, takové žluté "kolečko", jak to, prosím, řešit? Ocet, citron? Nějaká mast... už to mám asi rok, používám Měsíčkovou mast... díky za Vaše zkušenosti...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkuste pedikúru, pedikérka to zvládne. A budete mít pokoj.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, ten Váš mozol je buď bradavice nebo "kuří oko" - můžete léčit dlouho sám (něčím, co Vám doporučí v lékárně) nebo si zajděte za kožním lékařem a on už si s tím poradí. Zdravím!
doplněno 01.10.24 13:36: svatoslav - hlavně nás nezapomeňte informovat, jak jste to vyřešil. Kdyby Vám na pedikúře odmítli způsobit krvavé zranění, tak vyhledejte toho lékaře.

karhana
hodnocení

1x

Měla jsem to také, kupodivu mi to dělaly sandály. Je to kuří oko . V lékárně zakupte náplasti na kuří oka. Do týdne budete mít pokoj. Měla jsem to už tak velké, že se mi špatně chodilo.

jir
hodnocení

0x
Zkuste Kolodium forte

km
hodnocení

0x
Taky si myslim ze to bude kuri oko. Pokud je to mozol, tak to odstrihnete nebo odriznete vhodnym nastrojem a on se pravdepodobne za cas zase udela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kuří oko

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]