Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzhled partnera

Od: zaza odpovědí: 27 změna:
Dobrý den,
jak moc důležitý je pro vás vzhled partnera vedle jeho povahy a charakteru?
Jsem v situaci kdy randím s někým kdo mě doslova nabíjí emergií, je hodnej, rozumíme si a skvěle se navzájem doplňujem každopádně není to zrovna žádný model ale i tak tomu chci dát šanci. Není to prostě žádnej idiot jako pár předchozích pokusů o vztah.
K sexu ještě nedošlo a po předchozích zkušenostech vím že navzdory vzhledu probíhal sex celkem překvapivě výborně tak uvidím zda proběhne tato chemie.
Jak tohle vnímáte vy?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

7x

Vnímám to tak že se vám partner fyzicky nelíbí, ale chcete se zde uklidnit, že to není tak důležité, i když sama víte, že je. Jinak by vás ani nenapadlo zakládat tento dotaz. Není to však nic špatného - pro ženy (předpokládám že jste žena) je fyzická krása muže, ponejvíce v počátcích seznamování, důležitější než fyzická krása ženy pro muže (není-li u muže vyhodnoceno tučné konto, výrazné postavení či moc - pak jde vzhled stranou). Co se týká mě, vzhled partnerky, zejména v prvních letech, důležitý je. Resp. sexuální přitažlivost. Tak je to správně a tak to příroda vymyslela. Cílem je totiž opakovaná soulož pro vznik potomka, což se dobrou povahou ani charakterem nestane. Kdo říká že vzhled není důležitý, buď si ospravedlňuje nepěkný vzhled partnera/partnerky, je nemocný/á, nebo jednoduše lže.

hodnocení

5x

Vnimam to tak, ze mate asi 30+ rokov, biologicke hodiny tikaju, nejakych atraktivnych chlapov ste zopar vyskusali, ale na zalozenie rodiny to nebolo (mali rozne vady alebo si chceli len uzivat). Teraz skusate prekonat vlastnu vnutornu neistotu aj cez tuto poradnu a skusit "dobreho chlapca". Co bude fungovat presne do bodu, ked sa nahodu naskytne vo vasom okoli niekto atraktivny, potom zacne volanie divociny (matky prirody).

29.09.24 19:03
Souhlas

hodnocení

4x

Hostinský měl strašně ošklivou ženu. Jednou se u něho opili důstojníci a ptali se, proč s takovou ženou je, proč si nenajde krásnou. On odpověděl: Protože vy nemáte mé oči. Kdybyste měli mé oči, tak byste viděli, že má Mařka je nejkrásnější žena pod sluncem. *hej*

A ještě jedna historka. Zalechla jsem, jak jedna paní povídala: "On je příliš krásný na to, aby byl dobrý." Měla pravdu, znala jsem ho.

hodnocení

4x

Moje nynější žena, když mě poprvé po seznámení přes inzerát (dnes už neexistující sociální síť lide.cz) uviděla, chtěla utéct. Ale jsme spolu teprve 17 let, tak se ještě uvidí...

pb®
hodnocení

3x
Jakej šel, takovou našel. Když člověk o sebe nedbá, zbyde na něj cuchta. Mám čerstvou zkušenost. On se moc nemeje a smrdí, jeho žena totéž, dítě to samé. Nemají si co vyčítat, bohužel ani co dítěti předat. Všichni tlustí (protože líní uvařit, stravující se hotovkami a uzeninami), umaštění, nevonící, jeden by řekl libující si ve vlastní fyzické nevzhlednosti. Akorát syna je mi líto. Když už někdo nepobral moc krásy, měl by o sebe dbát a vykompenzovat to upraveností a milým chovaním. Ale nepěkný, nemytý, tlustý, s logopedickými vadami a navíc otravný, tomu se bude bude jednou adekvátní partnerka těžko hledat. Nejspíš najde to samé, co jeho otec a kruh se uzavře. Přitom otec je inteligentní člověk s všeobecným přehledem, ale díky nepéči o vlastní osobu našel to co našel. Zaostalou cuchtu.

hodnocení

3x
Pokud má pochybnosti už teď, tím ukazuje, že ji na vzhledu ZÁLEŽÍ.
Brzy ji sbalí nějaký týpek krasavec z posilovny.
Podle mě ztráta času pro oba

mate59
hodnocení

2x

Já bych to prubnul a šel do toho.Možná pak vám ten jeho vzhed jako důležitý nepřijde.To,že si rozumíte,je vám fajn,není idiot atd. je důležitější.I ten sex s ním může být skvělý.

pohanka
hodnocení

1x

Zvyknete si, vnitřní nastavení je moc důležité, vlastně hlavní.

Nakonec se přítel může trošku poupravit (vousy, knír, nebo naopak oholit, delší vlasy nebo naopak 1 mm, zastřihnout obočí, a šaty dělaj člověka! Důležité je sebevědomí a charisma.

Nakonec se prý staří manželé podobají jeden druhému.

Také páníček a pes si vzhledově časem sednou a přizpůsobí se.

Také bych šla s tím, kdo ve mě vzbuzuje libé pocity, máme podobný náhled na život.

tj
hodnocení

1x

Vzhled je také důležitý, ale určitě bych ho nedával na 1. místo. Na to patří právě povaha a to, jak si s tím člověkem rozumíte. Vzhled se bude časem u obou měnit k horšímu. Když se budete zajímat pouze o vzhled a povahově nebude stát za nic (vím, že to není váš případ, jen uvádím jako příklad), tak za několik měsíců (když budete mít štěstí tak za rok, za dva) vás přestane přitahovat tak, jako na začátku a vy zjistíte, že si nemáte co říci, a že s ním vlastně nedokážete trávit čas a pokud ano, tak s jistým sebezapřením. Musí se vám na něm alespoň něco líbit, ale úplný ideál krásy to být nemusí. Kdybych měl napsat jak to mám s důležitostí rozdělené já, tak je to cca 70% pro to, jaký je ten člověk uvnitř a 30% vzhled. Vzhled má tedy u mě také své zastoupení, ale není to určitě něco, podle čeho bych se primárně rozhodoval při výběru partnerky na celý život.

hodnocení

1x
Vzhled (připadně sexuální sexuální přitažlivost) je pro šťastný vztah stejně důležitá jako povahové rysy. Prostě musí si to sednout celkově. Být vámi, tak s ním zkusím ten sex a buď se tam ta chemie objeví a vy změníte na něj názor anebo prostě zjistíte, že to tam prostě není a pak nemá asi úplně cenu v tom pokračovat, protože nikdy nebudete úplně šťastná a byla jen otázka času, než byste ho nechala právě kvůli někomu, kde tu chemii budete mít.
smode2

Zajímavé. Tazatelka píše podobné - zkusíte sex a uvidíte zda bude chemie. Osobně si nedovedu představit, jak se žena na kterou pohlížím sexuálně vlažně, třeba svlékne a najednou ta chemie, která dosud nebyla ani z rychlíku, bude:)ale co..člověk se pořád učí..

pb®
Pořád nechápu, jak se zkouší sex s někým, kdo mě fyzicky nepřitahuje.
jp

Přesně tak, bud´ se mi někdo líbí, přitahuje mě nebo nemám zájem.

Někdy se zkrátka může stát, že si to v tom sexu sedne a člověk může poté změnit celkový názor na daného člověka (v těle se začnou uvolňovat hormony, které se předtím s timto člověkem neuvolňovaly). Tazatelce toto bylo poraděno, protože má o daného člověka zájem díky jeho jiným aspektem a nechce se to úplně lehce vzdát. Případný sex pak může tazatelce utvrdit, že tam prostě nikdy nic nebude a může jít dál. Ale může si říct aspoň, že tomu dala šanci.
kdosi

Kde je vůle, tam je cesta :)

Pokud se oba rozhodnou to zkusit a podaří se jim, aby pánovi aspoň trochu stál, tak tak spojení dosáhnou. Jestli se to ukáže jako příliš neuspokojivé, tak holt chemie není, jestli to oba aspoň trochu potěší, tak proč to nezkoušet i dál? Vždyť sex nemusí být jen výbuch supernovy jako v červené knihovně, ale třeba i jen společně přijemně strávené chvíle, pokud je těžiště svazku jinde než v pouhé chemii :)

(Jinými slovy, pokud mají oba zájem to zkusit, tak se jim ta zkouška podaří realizovat i pokud se příliš nepřitahují. Jak dopadne je jiná pohádka, to se uvidí.)

Asi by som to lepšie nenapísal.

p23®
hodnocení

1x

Dobrý den.

Vzhled je jistě důležitý. Musí Vás nějakým způsobem zaujmout. Pak zjišťujete, zda Vám jeho povahové vlastnosti vyhovují. Pokud ano, jste s mužem ráda a neřešíte vzhled. Přece se nebudu za svůj protějšek stydět, ne?

Dle toho se rozhodnu. Muž by se Vám měl líbit a vonět Vám. Pokud to tak není, možná po letech zjistíte, že se Vám líbí a voní někdo jiný,

Zdravím.

hodnocení

0x
Laska a povrchni hodnoceni vzhledu jsou na mile vzdalene hodnoty.
Vy to zatim vnimate pouze povrchne, takze moje rada: Dospet a chovat se dospele.
PS: Poslete foto a mozna zjistite, ze taky nebudete prave supermodelka.
zaza
hodnocení

Asi se špatně chápem, vzhled právě neřeším a prakticky tomu tak nikdy nebylo a jen mě zajímá jak to mají ostatní
V tom pripade pokracujte a bude klid. Nebo potrebujete povoleni kd cizich lidi? Tam bude spise problem s respektovanim svych vlastnich rozhodnuti.
Celá ta otázka je jeden velkej nesmysl, vzhled neřeší, ale zajímá ji (ho), jak to mají ostatní.
Prostě není spokojená s tím, jak vypadá...když natrefí na přítažlivýho, tak tohodle pošle k šípku, nebo ho nechá jako zálohu, kdyby to s "Fernandem" nevyšlo

martinkupka
hodnocení

0x

máš mé svolení, jdi do toho...když ti bude vonět ( feromony) jdi i do sexu pak nám napiš jaké to bylo

hodnocení

0x

Hodnocení vzhledu je individuální. Když je tak skvělý, tak Vám stejně (předpokládám za cvhíli, když se to ještě nestalo) bude připadat nejhezčí na světě, protože je to prostě ON.

ltz
hodnocení

0x
Zaujal vás i když není žádný model. Rozumíte si, dodává vám dobrou energii, je super. On je určitě s vámi spokojen. Takový vztah může dobře fungovat, ale také pořád nemusí. Jedině si dát pozor, že můžete za nějaký čas potkat hezčího, zamilujete se a na klady toho svého zapomenete. Vztah narušíte a tím byste mu mohla hodně ublížt.
kgemini

Typická narušená, hypergamní ženská. Proto jsem radši sám, pak se člověk jen trápí a přichází o čas i peníze. Býval jsem kdysi krasaveček a i zadané se po mně plazily, ztratil jsem iluze o pravé lásce a podobných koninách! Dokud z vás ženská má prospěch, tak super, jenže jedna blbost s ejí nelíbí a bez milosti chlapa odstřihne, bez vysvětlení zmizí, takže ony si zaslouží toxické zmr**, tito je trestají, za to co provedly dobrým chlapům!

Perfektně napsáno. Souhlasím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]