Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit neznámou holku ze školy

Od: jackhughestop odpovědí: 2 změna:
Zdravím všechny. Potřebuji pomoct...
Dneska jsem seděl ve škole na schodech o přestávce mezi 1.-2. hodinou nad neznámou holkou a fakt se mi líbila. Ale seděl jsem tam se spolužáky, a tak jsem se jí ani nepokusil oslovit. Nevím ani do které třídy chodí
Pravděpodobně se jedná o prvačku nebo druhačku ale nejsem si tím jistý 100%, pouze se domnívám. Ale myslím že správně.Seděla tam jediná a zbytek třídy byl asi o 15-30 m dál a na dveřích u kterých všichni čekali bylo 2.B (bylo tam něco jiného, ale v tu 2. hodinu tam měla hodinu 2.B). A my měli třídu hned vedle a všichni jsme čekali na příchod učitele. Ale bohužel přišla učitelka první nám. Kdyby přišla první jejich učitelka, věděl bych do které třídy chodí a už by to bylo jednodušší. Nicméně je vysoká šance že chodí do 2.B
Nyní bych potřeboval poradit, jak ji najít a jak ji oslovit. Jedna z možností je si najít rozvrh 2.B a pak pravidelně nenápadně procházet kolem míst, kde se nacházejí a nenápadně se dívat, jestli tam někde nestojí a případně ji oslovit že? Ale jak? Čas od času oslovím někoho na ulici (holku), ale max 5-10 x do roka. Musí se mi vždy fakt líbit. A tahle se mi fakt líbí. Takže jak ji mám oslovit a jak ji najít? Nevím jak na to ve škole, jestli se to nějak liší nebo ne
Děkuji mnohokrát, nechci ji nechat být, chci to aspoň zkusit.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Normálně jako na ulici, ale můžeš začít s nějakým společným tématem, což je škola, učitelé, obědy atd. A vyhnul bych se tomu pokud bude v kolektivu dalších holek. Jsou pak víc plaché. Jedna nevadí, ale více už jo.

kgemini
hodnocení

1x

Spíš napiš o co Ti jde, předpokládám, že o sex. Nebo proč jinak oslovovat? Počítej s tím, že to bude typická moderní tiktok čubka, možná Tě poníží, označí za úchyla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]