Zdravím všechny. Potřebuji pomoct... Dneska jsem seděl ve škole na schodech o přestávce mezi 1.-2. hodinou nad neznámou holkou a fakt se mi líbila. Ale seděl jsem tam se spolužáky, a tak jsem se jí ani nepokusil oslovit. Nevím ani do které třídy chodí Pravděpodobně se jedná o prvačku nebo druhačku ale nejsem si tím jistý 100%, pouze se domnívám. Ale myslím že správně.Seděla tam jediná a zbytek třídy byl asi o 15-30 m dál a na dveřích u kterých všichni čekali bylo 2.B (bylo tam něco jiného, ale v tu 2. hodinu tam měla hodinu 2.B). A my měli třídu hned vedle a všichni jsme čekali na příchod učitele. Ale bohužel přišla učitelka první nám. Kdyby přišla první jejich učitelka, věděl bych do které třídy chodí a už by to bylo jednodušší. Nicméně je vysoká šance že chodí do 2.B Nyní bych potřeboval poradit, jak ji najít a jak ji oslovit. Jedna z možností je si najít rozvrh 2.B a pak pravidelně nenápadně procházet kolem míst, kde se nacházejí a nenápadně se dívat, jestli tam někde nestojí a případně ji oslovit že? Ale jak? Čas od času oslovím někoho na ulici (holku), ale max 5-10 x do roka. Musí se mi vždy fakt líbit. A tahle se mi fakt líbí. Takže jak ji mám oslovit a jak ji najít? Nevím jak na to ve škole, jestli se to nějak liší nebo ne Děkuji mnohokrát, nechci ji nechat být, chci to aspoň zkusit.
Normálně jako na ulici, ale můžeš začít s nějakým společným tématem, což je škola, učitelé, obědy atd. A vyhnul bych se tomu pokud bude v kolektivu dalších holek. Jsou pak víc plaché. Jedna nevadí, ale více už jo.
Spíš napiš o co Ti jde, předpokládám, že o sex. Nebo proč jinak oslovovat? Počítej s tím, že to bude typická moderní tiktok čubka, možná Tě poníží, označí za úchyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.