Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je důvod změny vzhledu? Barvy a velikosti očí?

Od: ponydaysi® odpovědí: 5 změna:

Musím k doktorovi. Z jakého důvodu se můžou během let člověku zmenšit oči a změnit i svou barvu? Znám pár lidí co to takhle v mém okolí mají ale né tolik jako já. Moje rodina mě s tím pořád celé roky nahání, že to není normální a já až teď si to uvědomila, že asi není. Prostě fakt je že jsem měla do 17 normální velikost ale už ta barva začínala být zvláštní ať teď je mi 25... Prostě už i celkově vypadám jako někdo úplně jiný a mě i okolí to děsí. Podotýkám drogy neberu. Později sem zkusím pokud to půjde dát fotky na ukázku... Ráda bych věděla zda je to opravdu tak vážné.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, je vhodné vyšetření u očního lékaře. Může to signalizovat zánět, nádor, zelený zákal nebo krvácení do oka. Zda je to vážné, Vám řekne doktor.

mate59
hodnocení

0x
Vypouklost/ne zvětšení/ očních bulev souvisí s onemocněním štítné žlázy.

Jmenuje se to Basedowova nemoc, oči vylézají z důlků, způsobuje to špatná funkce štítné žlázy.

pb®
hodnocení

0x
Takže rodina tě celé roky nahání, ale nic s tím nedělá. Nevezme nezletilé dítě k lékaři. Doktorka si toho u preventivní prohlídky nevšimne a ani jí to nikdo neřekne. Spustu let, protože dítě chodí na prohlídky docela často a dospělec pak jednou za dva roky.

hodnocení

0x

Barvy očí se zdají být jiné, protože dopad světla mění barvu očí. Zdají se být jiné světlem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]