Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agentura chce dolozeni ze mam ID

Od: dann odpovědí: 5 změna:
Nasel sem dobrou brigadu pres dle recenzi a znamych dobrou agenturu ale zaskocilo me ze chteji dolozit rozhodnuti ze pobiram invalidni duchod, pro slevu na poplatnika. Zaskrtl sem ze to pobiram. Dali mi papir neco o danich zkratka. Ja jim ale nechci davat od kdy proc a jak, protoze se to v rozhodnuti pise, je to moje osobni info, bojim se zneuziti, ma tu nejakej dobrak tip jak jim to dolozit pro tech 220kc/mes.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlastovicka
hodnocení

4x

Co je konkrétně na tom papíru o daních? Je to nějaký formulář který máš vyplnit a nechát potvrdit, že pobíráš ID? Pokud agentůře nechceš dávat od kdy proc a jak máš ten ID tak s tím zajdi na ČSSZ a tam pořádej aby ti to potvrdili pouze, že pobíráš ID bez dalších informací ohledně toho a nebo ti na to vystavili nějaký samiostatný papír. Také mne napadá, že by jim možná mohlo stačít doložít poslední oznámení (výměr) o výši důchodu ktetré důchodcům zasílají při každém navýšení důchodu a kde tebou nežádoucí údaje nejsou uvedené.

asd1
hodnocení

3x

Je to jednoduchý, když nechceš dokládat že opravdu pobíráš id, tak se nech zaměstnat jako zdravej.

riva
hodnocení

1x

Tak si ty citlivé údaje začerněte než jim to dáte.

hodnocení

1x
Agentura nechce papír na co (jakou nemoc) máte ID.
Chce potvrzení že ho pobirate.
Stačí jim potvrzení (složenka, výpis z účtu, každoroční výměr, zvýšení)
Klidně si začerněte částku.

hodnocení

0x
Firma buď zaměstná postižené, nebo zaplatí pokutu. Potvrzení bude určitě pro kontroly z úřadů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]