Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marketing pro začínajícího instalatéra

Od: ttz odpovědí: 4 změna:
Založil jsem si živnost instalatera a nyní budu potřebovat zákazníky, nemám žádnou zkušenost, kde inzerovat- pokud možno zadarmo, nebo kde si udělat internetové stránky a zda je někdo najde, pokud nebudou placené. Zatím mě to neviděla ani korunu a mám to jako vedlejší činnost při zaměstnání.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sss
hodnocení

5x

Nejlepší reklama jsou spokojení zákazníci. Kouknul bych se na družstva, co spravují byty samosprávy atd. .Dal tam vizitky na sebe a spojení. Já tak začínal a spokojenost.

hodnocení

3x
Ze zacatku jsem nepotreboval zadnou reklamu. Delal jsem melouchy pri zamestnani a znami si to povedeli mezi sebou. Az toho bylo moc, tak jsem to preklopil do podnikani. Ptate se na zakladni veci, ktere kazdy zivnostnik nebo podnikatel resi kazdy den. Vyhodnotit situaci, rychle se rozhodnout a jit si za tim. Ale je to beh na dlouhou trat.

janek
hodnocení

1x

web zadarmo webnode.com/... doporučuji koupit doménu s cz, pak vytisknout tak 200 kartiček s jmenem, logem, telefonem, webem atd. a naházet do schránek v okolí bydliště.

hodnocení

1x
Udelejte si profil na facebook. Klidne jmeno - popis sluzby.
Pokud mate fotky sve prace, sdilejte je tam, zaroven si vzdy kazdou zakazku nafotte pred a po.
Pak ve volnem case stránku sdilejte v relevantnich skupinach, treba v nejake lokalni skupine Děčíňáci sobě a podobne.
Pokud byste si pozdeji udelal stranku, muzete na ni odkazovat mimo jine i z toho fb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]