Nejste přihlášen/a.
Založil jsem si živnost instalatera a nyní budu potřebovat zákazníky, nemám žádnou zkušenost, kde inzerovat- pokud možno zadarmo, nebo kde si udělat internetové stránky a zda je někdo najde, pokud nebudou placené. Zatím mě to neviděla ani korunu a mám to jako vedlejší činnost při zaměstnání.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
clas®
3x
janek
1x
web zadarmo webnode.com/... doporučuji koupit doménu s cz, pak vytisknout tak 200 kartiček s jmenem, logem, telefonem, webem atd. a naházet do schránek v okolí bydliště.
1x
Pokud mate fotky sve prace, sdilejte je tam, zaroven si vzdy kazdou zakazku nafotte pred a po.
Pak ve volnem case stránku sdilejte v relevantnich skupinach, treba v nejake lokalni skupine Děčíňáci sobě a podobne.
Pokud byste si pozdeji udelal stranku, muzete na ni odkazovat mimo jine i z toho fb.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]