Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se někde v kamenném obchodě koupit dental dam?

Od: petr4 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nevíte jestli se dá někde v lékárně koupit tzv dental dam, česky - kondom na jazyk? Nikde jsem to nenašel.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Viděl jsem v nějakém německém dokumentu o sexuálních pracovnicích, jak borec blézal štětku a přes bobra jí dal kousek potravinářské fólie. Ale jestli to takto stojí zato silně pochybuju.

To je asi stejný jako lízat zmrzlinu přes celofán.

hodnocení

0x

Sem nejprve musel zjistit co to je*smich*

Jo jde koupit

eroticcity.cz/...

pb®
hodnocení

0x
Otázka tak sice nezněla, ale dotyčná osoba s tím souhlasí? Kdyby chtěl můj potenciální milenec něco takového použít, tak se s ním rozloučím a jdu hledat normálního chlapa, který se vulvy neštítí a nikdy by ho nenapadlo lízat takový skvost přes kus igelitu.

Ono ale nemůžete tušit, kam se pan se svým jazykem plánuje vydat, takže pokud jde o nějaký jetý nádražní pekáč, tam je zvýšená bezečnost jaksi velice na místě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]