Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po kousnutí hmyzem!

Od: neres odpovědí: 9 změna:

po kousnutí komara se mi vytvořila velka červena bulka je tvra, bolí a svědí nekdo kdo by mohl vedet co to je diky

Po kousnutí hmyzem!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Asi nebude důležité co za potforu to bylo, ale čím to bylo infikované a přeneslo to do tvé kůže. Vypadá to dost hrozivě. Měř si teplotu! A jak to trochu půjde, tak běž k lékaři.

nov
hodnocení

1x

Já bych na to dala tvaroh pokud máte k dispozici, vytáhne horkost.

hodnocení

0x

Já bych s tím šla hned na pohotovost. Může to být komár tygrovaný.

veronica
hodnocení

0x

Může to být od muchničky. Jde použít obklad ulomeným listem netřesku, také dobře funguje obklad navlhčeným práškem MSM (+ užití), ale ten asi nemáte.

hodnocení

0x

Jednou jsem měla štípanec a nakonec mi otekla celá paže, potvora asi něco nehezkého olezla. Měla jsem otravu a ATB.:Sledujte to a uvidíte, jestli se to bude lepšit, nikam s tím nemusíte.

neres
hodnocení

0x
No tak dneska pohotovost a operace. Děkuji všem za pomoc, antibiotika, a zastávka na 3 týdny v nemocnici
mate59

Co to bylo,jestli se mohu zeptat,co řekli doktoři?

To je mi líto.*alene*Co to bylo, co vám hmyzák-hnusák zanesl do kůže?

opc

Tak to by mne také zajímalo co to bylo a co na to říkali doktoři pokud nám to tu tazatel bude ochoten prozradit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]