Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CBD kapky

Od: mirek* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Mám dlouhodobé problémy se spánkem. Jaké máte zkušenosti s CBD kapkami na spaní hlavně učinek atd? Děkuji. Další porovnání učinku ohledně problému se spánkem apnoe. Přespání ve spánkové laboratoři po zjištění nastaví masku kterou budu stále používat v domácím prostředí již trvale.Na zlepšení spánku co je lepší olej nebo maska? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do té laboratoře jděte co nejrychleji, protože tam Vám pomůže odborník.

Určitě Vám ale nikdy nedoporučí CBD ani nic podobného, takže na to ideálně zapomeňte a raději si uvařte heřmánkový nebo třezalkový čaj.

hujer

Ano a na třezalku bacha , abys jí nezkombinoval s jinými léky! (dost jich má interakci s tzřezalkou¨. CBD? Věř a víra tvá...

Tazatel léky evidentně neužívá. Pokud ano, kombinaci třezalky s léky ať konzultuje s předepisujícím lékařem.

hodnocení

0x

Zkoušel jsem a nepozoroval jsem nějakou změnu.

hodnocení

0x
Většina CBD výrobku jsou shity.
V USA prodávají kvalitní, ale stojí to velký peníze. Zkušenosti mě známé, co zápasí s těžkými nemocemi.
Nevím zda by pomohly kapky na spánek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]