Nejste přihlášen/a.
Je to normální. Každému se líbí něco jiného a můžete poslouchat to, co se Vám líbí. Proč by se za Vás měli rodiče stydět? Naopak, je pěkné, že se Vám určitý druh hudby líbí.
Každá hudba je krásná, když nám dělá radost. .
Zdravím.
Nevím, jak se ten styl muziky jmenuje, taková dus dus dus na plné pecky, kdy zvuk buší až do plic v hudním koši a posluchač se to snaží vyrovnat hlavou, kterou mlátí v rytmu dopředu a dozadů. Vypadá jako šílenec v tranzu. A ta děcka, která takhle stojí před reprákama na plný ceres, to je naprosto, ale naprosto nepochopitelné. Možná, že bys na chvíli, až bude doma celá rodina, měl toto předvést. A ségry a rodičů se zeptat, jestli je toto lepší, než country. Country miluji celý život. Bluegrass je styl právě s divokým banjem a složením nástrojů, který se ti tak líbí. Já zase poslouchám toto, tuhle stanici, už mnoho a mnoho let country.
A ještě maličký pohled bokem:
Normální je mít rád hudbu, ať je jakákoliv.
Co není normální je zamýšlet se nad tím, zda se moje preferovaná hudba někomu líbí nebo ne a zda kvůli tomu nede mnou přemýšlí nebo ne. To není normální.
Musíte se ale připravit na to, že pro okolí budete přinejmenším za podivína z minulého tisíciletí. To Vás může štvát právě ve škole. Rodičům je to jedno.
Nedovedu si představit, že by mě někdo donutil poslouchat country a tyto zkamenělé vypalováky.. Existuje přeci tolik výborné hudby...
Poslouchejte si co chcete a ostatní Vás vůbec nemusí zajímat (vzhledem k příslušnosti ke generaci sněhových vloček to ovšem nemusí být tak jednoduché, jak si možná romanticky předtstavuji).
Taky jsem je poslouchal v 15 letech. Teda i mnohem dřív, a poslouchám je dodnes. A taky rock & roll, jpop, 8bitovky a spoustu dalšího. Nikdo mi to nevyčítá, nevím, proč bych se za to měl stydět.
Taky tím nikoho neotravuju, většinou poslouchám na sluchátka. Ať si každý poslouchá co chce ale nenutí to poslouchat ostatní.
Myslím, že větší aféru by udělala s dechovkou. Country (ať už americká nebo česká) je snad docela v pohodě, mezi mladými asi neobvyklé, ale nic závadného bych na tom neviděl.
Co je pro dnešní 15 leté normální (roz. mainstream) fakt netuším, ale country a folk to určitě nebude. Tím se ale nenechte omezovat. Učili nás odjakživa, že to že někdo něco dělá, neznamená, že to musíme dělat taky, památná věta, "kdyby *** skákal z okna, budeš taky?" zajímavý že jindy se jim hodil pravý opak ("Jaktože *** nebo *** udělal tohle a ty ne?" tak jsem tehdy ještě soudružce učitelce (bylo to dávno v dobách, kdy se ještě soudruhovalo) připomněl, co nám mnohokrát říkala, teda jako kdyby skákal z okna, jestli mám také?).
Všichni se pozastavujeme a komentujeme styl muziky, ale nějak nám uniklo hodně nevhodné chování tvé sestry. To přece neexistuje, lézt druhému do jeho soukromí. Ať už je to šuplík, fotky, počítač nebo mobil, otvírání a kontrolování dopisů atd! Je to jako prohrabávání prádla a šacování kapes! Fakt, FUJ! Ségra by to měla vědět a měla by to vědět, naučit se ctít soukromí druhého. V životě to bude potřebovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.