Nejste přihlášen/a.
Mám v podstatě podobný dotaz. Je možný přenos h/...
Před měsícem jsem měl hnisavý zarostlý nehet na pravém prsteníčku, celkem dost nateklý a šel jsem na Pragulic a bohužel jsem byl donucen (v rámci slušnosti, protože by mne hanba fackovala) podat si s Romanem ruku. :D Takže samozřejmě jsem měl panickou ataku trochu, neboť ten hnis jsem dva dny předtím propíchl aby vytekl ale asi to nebylo uzrálý protože se dělal novej a samozřejmě Roman jako bejvalej bezdomovec taky může/nemusí mít nemoce. Ale on teda narozdíl od výše zmiňované otázky nějak nekrvácel ani nic takového.
Kamarádka mi též radila, že mám jít na testy pro klid duše. Ale jak už někdo psal, nejhorší je smrt z vyděšení a předpokládám, že podat si s Romanem ruku je jako kdybych třeba držel madlo nakupního košíku nebo se držel tyče v MHD..že? Váš názor?
Žloutenky ani ajc bych se nebál, ty se zase tak snadno nepřenáší. Žloutenku je potřeba sníst (a před jídlem si mejeme ruce). Přenos krví je taky možný, ale takto asi ne.
Takto se dá chytit spousta jiných nemocí. Ale od toho je tady imunitní systém, který si s tím v naprosté většině případů poradí (a když si nepodadí, tak prostě onemocníte).
No a na testy čeho chcete jít? Ty psychyatrické už tu někdo doporučoval, kromě Bohnic jsou ordinace i jinde, pokud máte Prahu zrovna z ruky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.