Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem. Jaké máte zkušenosti na vlasech po užívání Biosilu plus? Konkretne jestli se po nem zlepsilo padani vlasu a kvalita?Jde mi o levný přípravek na padání vlasů
Děkuji
Děkuji
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
bramburka
2x
Biosil jsem uzivala nekolik mesicu, ale jedine, co jsem zaznamenala, bylo, ze mi zesilily nehty. Na vlasech jsem nic nepozorovala.
Prekvapive dobry vliv na vlasy jsem zaznanenala po pripravku Revihair (tablety) . Neni to sice levna zlezitost,ale zato ucinna. Vlasy mi zesilily a prestaly vypadavat, dokonce nektere i narostly. Dokonce mi narostlo i par ras.
Letos si trimesicni kuru zopakuji.
ben®
1x
P.S. Doplňky stravy jsou ve své většině jen "vytahovačka" peněz z kapes zoufalců.
doplněno 07.10.24 10:04: terys - tak co? Padají lépe nebo rostou? Pochlubte se nám.
pb®
1x
Beru léky na roztroušenou sklerózou, jejchž vedlejším účinkem je padání vlasů. Biosil absolutně nepomohl. Na zpevnění nehtů ano, na vlasy vůbec. Proti padání vlasů jsou přípravky s minoxidilem. Ty opravdu fungují, jsou na to studie, ozdrojované vědecké články lze dohledat. Pak je tu nanoxidil, který prý také skvěle funguje, ale nemá nežádoucí účinky jako minoxidil. Ovšem na nanoxidil studie nejsou, nenajdete jediný článek na tuhle molekulu. No zkusila jsem ho a funguje, padání vlasů zastavil, začaly růst podrosty. Ale není levný, 60ml lahvička okolo 800Kč. Minoxidil je o polovinu levnější, ale pořád to není stovka jako za Biosil. Buď obětujete peníze, nebo vlasy.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]