Ahoj všem. Jaké máte zkušenosti na vlasech po užívání Biosilu plus? Konkretne jestli se po nem zlepsilo padani vlasu a kvalita?Jde mi o levný přípravek na padání vlasů Děkuji
Biosil jsem uzivala nekolik mesicu, ale jedine, co jsem zaznamenala, bylo, ze mi zesilily nehty. Na vlasech jsem nic nepozorovala. Prekvapive dobry vliv na vlasy jsem zaznanenala po pripravku Revihair (tablety) . Neni to sice levna zlezitost,ale zato ucinna. Vlasy mi zesilily a prestaly vypadavat, dokonce nektere i narostly. Dokonce mi narostlo i par ras. Letos si trimesicni kuru zopakuji.
Dobrý den, tento přípravek je doplněk stravy a má údajně bránit padání vlasů a zlepšovat jejich kvalitu. Informací/recenzí je na internetu o něm dost (není náhodou, že jenom kladných, což je podezřelé). Pokud ho někdo z poradny používá, tak Vám špatnou recenzi tady nenapíše, protože by tím přiznal, že si "naběhl". Ovšem, Vy stejně hledáte (jak je vidno z textu dotazu) přípravek NA padání vlasů a nikoliv PROTI padání vlasů, tak Biosil plus nebude nic pro Vás. Zdravím! P.S. Doplňky stravy jsou ve své většině jen "vytahovačka" peněz z kapes zoufalců. doplněno 07.10.24 10:04: terys - tak co? Padají lépe nebo rostou? Pochlubte se nám.
Beru léky na roztroušenou sklerózou, jejchž vedlejším účinkem je padání vlasů. Biosil absolutně nepomohl. Na zpevnění nehtů ano, na vlasy vůbec. Proti padání vlasů jsou přípravky s minoxidilem. Ty opravdu fungují, jsou na to studie, ozdrojované vědecké články lze dohledat. Pak je tu nanoxidil, který prý také skvěle funguje, ale nemá nežádoucí účinky jako minoxidil. Ovšem na nanoxidil studie nejsou, nenajdete jediný článek na tuhle molekulu. No zkusila jsem ho a funguje, padání vlasů zastavil, začaly růst podrosty. Ale není levný, 60ml lahvička okolo 800Kč. Minoxidil je o polovinu levnější, ale pořád to není stovka jako za Biosil. Buď obětujete peníze, nebo vlasy.
Uzivala jsem biosil - je to levne a relativne rychle. Akorat ze Vam tedy zacne rust uplne vsechno, nejen vlasy, ale taky se zpevni nehty, rasy, chlupy, ale pro zeny tak trochu nezadouci chlupy i nad hornim rtem, mezi obocim, v trislech, na nohach... No proste vsude, tak s tim pocitat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.