Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přídavky na dítě

Od: tanetka9 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, prosím, jak je to s přídavky na dítě, když si žádám čtvrtletně a jeden měsíc na ně nárok mám a druhý třeba ne. Bere se každý měsíc zvlášť nebo se to zprůměruje nebo nárok vůbec není? Moc děkuji za informaci.
A. Gerlich

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasasamostatny
hodnocení

0x

To by mě zajímalo jak "druhý třeba ne? :) "

S ohledem na příjem nebo s ohledem na co přesně?

S ohledem na příjem se myslím bere průměr příjmu kalendářního čtvrtletí ÷ 3 měsíci

Ps: Každý pobírač by měl nosit veřejně nějaký znak pobírače, aby bylo jasný, že pobírá :)) Tím by se dost ušetřilo, lidé by kvůli pár drobným nevěnovali tolik času na pobírání, ale zvýšili by svou produktivitu

tanetka9
hodnocení

Dobrý den, ano, mám na mysli s ohledem na příjem. To si jen myslíte a nebo to víte přesně? Na sociální úřad jsem volala, ale jsou tam momentálně zaneprázdněni povodněmi. Tak se ptám zde.
Díky
A. Gerlich
tanetka9
hodnocení

Tak už to mám ověřeno úřadem, bere se průměr za tři měsíce.
Děkuji a přeji hezký den.
A.G.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]