Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, lze převést v bance vklad z knížky (ČSOB) rovnou na běžný účet, pokud knížku nemám, ale znám číslo vkladu a všechny ostatní údaje? Samozřejmě se jedná o knížku na mé jméno.
Já si myslím, že banka vyhoví a když dokážete totožnost, vyřeší to. Mohu nevyžádanou radu? Nedávejte to na běžný účet, ale na jiný. Bankéř vám nabídne. Mají několik produktů a peníze budou pracovat a úroky se připisovat. Na bu vůbec, jen poplatky za vedení účtu vám budou vklad nenápadně ukusovat.
Pardon ale poplatky za vedení účtu se neplatí už nejmíň 20 let. A jestli ještě někdo někde ano, tak je prostě jen blbej.
Jsem blbá, jsem blbá, jsem blbá. Banka mi za minulý měsíc účtuje 65kč za vedení účtu, výpisy a transakce. Takže sis dokázal, jak jsi chytrý a teď poraď tazateli a ne mi!
Tak minimálně K.B., ČSp a ČSob stále poplatky strhávají. Doplňte si mezery ve vědomostech.
Záleží na druhu účtu. Všechny banky (a ČSOB zcela určitě) mají účty bez poplatku za vedení účtu.
Musí být splněny jisté podmínky - například pravidelný měsíční vklad jisté částky (výplata, důchod, renta ...)
Asi Nelze Jde to obráceně, z účtu na knížku poslat koruny nebyl problem ani u čs ani čsob. Tedy alespoň u spořitelny, ale zase máš přístup s Džordže na knížku.
Knížka je na jméno Takže ti vystaví duplikát, ale ta knížka není tvoje tak co se staráš, Chceš babičku (Stejný jméno) připravit o úspory Anebo obejít dědice?
Dost pochybuji že někdo kdo si založil kdysi dávno vkladních knížku, se tu bude ptát jako ty
Budu nejspíš naprosto běžný jak v noci přinutí starý lidi, aby prodali nemovitosti, pole, louky, lesy, a dali jim peníze ) Tak tohle se děje naprosto běžně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.