Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Celosvětová seznamka ZDARMA

Od: dina odpovědí: 8 změna:

Existuje vůbec taková? Protože i ten Tinder chce nakonec peníze. Poraďte prosím, děkuji!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdosi
hodnocení

3x

V podstatě cokoli, co by mělo být dostupné v nějakém větším měřítku, neřkuli celosvětově, potřebuje rozumné finance na servery, na vývojáře na adminy, na reklamu (na sebe), na připojení ... to všechno leze dost do peněz, i když se to třeba nezdá.

Nějaké peníze lze získat prodejem reklamy, ale to se vyplácí čím díl míň, na reklamu nikdo nekliká, addblocky jsou spíš standard než vyjímka a i z těch kteří kliknou stejně skoro nikdo nenakoupí a inzerenti to dobře ví.

Navíc se množí falešné profily, zvláště na seznamkách, a dá se tomu jen těžko nějak bránit. Tak z nich chce mít provozovatel aspoň nějaký užitek.

A ruku na srdce, jak moc je reálné, že se skutečně rozumně seznámíte, a bude to k něčemu, s někým na druhém konci světa? Paradoxně je mnohem lepší šance v mnohem menším výběru - někdo, koho máte šanci potkat i fyzicky, navštívit během chvíle, ne cestovat za ním desítky hodin letadlem.

Takže pokud jakákoli velká seznamka nechce zkrachovat, tak musí získat nějaký zdroj příjmu a reklama to v dnešní době už není.

makk
hodnocení

3x

Ono vše co je zdarma je k ničemu. Konec konců i tato poradna *smich*, takže nečekejte žádné zázračné rady. V případě seznamek si myslím, že je k ničemu i ta placená, on je totiž zcestný už ten samotný princip seznamky "Vznesu požadavky a ideální partneři se jen pohrnou". Jenže pak to dopadá tak, že každý jen má požadavky a ti ideální partneři nikde.

Přestože, ženy tvrdí, že my muži jsme promitivové a záleží nám jen na vzhledu, tak samy taky vybírají v první řadě podle vzhledu. Nebo jste snad nikdy neslyšeli od ženy: "Sotva jsem ho uviděla, tak jsem věděla, že je to ten pravý"? No a ten vzhled na seznamkách chybí. Jo jsou tam fotky, ale obvykle několik let staré a vždy povedené, kde to dotyčnému sluší (a asi ani není výjimka, že tam dá fotku někoho jiného). Navíc zejména ženy z fotky mnoho neuvidí, ty také zajímá vystupování a pod, prostě to nedefinovatelné něco, čemu se dnes říká charisma.

No a aby toho nebylo dost, tak seznamování je vlastně obchod. Nadávejte si mě jak chcete, ale je to tak. A sebelepší zboží se neprodá bez reklamy a v reklamě je taková konkurence, že má-li zaujmout, musí lhát. Takže stejně jako si koupíte prací prášek ABC, protože v reklamě říkali, že je 3x lepší než běžný prací prášek, tak asi neodpovíte na inzerát: "Zoufalý lehký alkoholik hledá spízněnou duši" a raději odepíšete těžkému alkoholikovi, který o sobě napíše "Perspektivní muž veselé povahy hledá atraktivní ženu".

lexa
hodnocení

0x

Ne, a víte proč? Zkuste si to přečíst znovu, nebo se zamyslet nad účelem seznamky, možná vám to dojde.

dina
hodnocení

Dobrý den, jsem asi natvrdlá...nedošlo mi to. Děkuji za vysvětlení.

hodnocení

0x

Seznamte se na ulici zdarma a bez podvodníků. Nic efektivnějšího ještě lidský druh nevymyslel.

A věřte, že i ty "nadržené borce z Vašeho okolí" na té ulici najdete.

smode2
hodnocení

0x

Co třeba seznamka.cz/... Jen jsem to rozklikl a ihned se dozvěděl "Seznamka zdarma již 25 let". A celosvětová? To jistě bude. Akorát je česky:)

kikal

Nenechte se mýlit, i ta seznamka.cz chce po nějakém čase peníze. Osobní zkušenost.

bramburka
hodnocení

0x

Pokud hledat nekoho v zahranici, tak jiste ovladate nejaky cizi jazyk? V tom propade by nemel byt problem, si najit seznamku primo v te dane zemi? Je to velka sazka do loterie.
Kdybyste opravdu nekoho poznala, mela byste pak penize na letenku a hotel?
Jedna znama takhle priletela do Ameriky k Cechovi, se kterym si psala 3/4 roku. Byla to velka laska po internetu a nasliboval ji hory doly. Nakonec ji ubytoval v dome, kde nahore bydlela jeho zena a deti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]