Nejste přihlášen/a.
Prosím rádce o názor. Dostala jsem vyúčtování spotřeby elektřiny za minulé roční období. Spotřeba 1233 kW. Žiju sama v bytě 2 plus jedna. Mám indukční vařič, lednici, mrazák, pračku občas žehlím, televizi sleduji cca 3 hodiny denně. Vařím o víkendu 1x za 14 dní, jinak pouze ráno uvařím vodu na čaj, nevařím. Myslíte, ře je spotřeba adekvátní? Já si myslím, že je to hodně. Prosím, poradíte mi? Děkuji.
Dobrý den, mě se ta spotřeba zdá velká. Žiju také v bytě 2+kk, jsem důchodkyně, takže jsem celý den doma. Mám také bězné vybavení domácnosti. Vařím na indukční desce jednou za dva dny. Druhý den si ohřeju oběd v mikrovnce. Občas si něco upeču v remosce. Notebook, televize běží víc než u vás. Mám spotřebu za rok přes 600 kW. Už kolik let stejnou.
Záleží na velikosti lednice a mrazáku, i na nastavení teploty.
Na mikrovlnou troubu jsem zapomněla.
Jsme dva , 3 pokojový byt a roční spotřeba kolem 1500 kWh. Máme všude šetřící žárovky a ledky a to i v koupelně a na WC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.