Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozváni na rande holky holkou

Od: xoxo odpovědí: 8 změna:
Ahoj, jsem 28 holka Kterou přitahujou ženy. Poradit bych potřebovala s tím Že si nevím rady jak pozvat ( v realitě ) druhou stranu na rande. Samozřejmě zkušenosti mám ale jedná se o prekérní situaci Kdy si nejsem jistá, jestli je druhá strana stejné orientace. Bojím se odmítnutí. Překážkou podle mě je také to, že ženu kterou chci pozvat vídám pouze Pokud je v práci ( Kupuju si u ní jídlo ) Prosím poraďte abych za sebe neudělal debila. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdosi
hodnocení

5x

Já bych si především nejdřív udělal jasno v tom, jestli jsem holka nebo kluk, "abych za sebe neudělal debila." *smich*

Ale kdybych si byla jistá, že jsem holka a že mě opravdu přitahuje, tak bych se u ní někdy zastavila a řekla cosi ve smyslu "Líbí se mi, jak se pořád usmíváte a ráda bych vás poznala trochu blíž, nezašla byste se mnou někdy na kafe a kus řeči? Třeba do Borůvky?" (Místo usmívání, pokud se neusmívá, něco jiného pozitivního, co je opravdu pravda. Místo Borůvky nějakou nedalekou cukrárnu.)

Pokud hned vyletí, že není lezba a že co si to dovoluju, tak vím, že by to neklaplo a protože to zatím bylo ještě plně v rámci sociálních norem (úsměv se dá chválit, kozy ne), tak bych pokrčila rameny a řekla něco jako "když ne, tak ne", případně dodala "na co vy hned nemyslíte", usmála se a odešla.

Pokud to neodmítne, tak se prostě domluvit na kafe, nebo cokoli podobně neutrálního na dobu, kdy můžete obě. A věděla bych, že jí nejsem úplně nepřijatelná, i když to ještě vůbec nic neznamená.

Na tom kafi bych jí pak upřímně pochválila šaty/boty/kabelku/vlasy/cokoli jiného. že jí to sluší a kde to koupila, nebo jestli ona sama a zajímala bych se o její koníčky a záliby, ale moc bych netlačila. A sama bych recipročně povídala o tom, co baví mě, že jsem tuhle slyšela úžasnou skladbu od toho a onoho a tak, cílem je, abychom hovořily o sobě obě, ale ona měla trochu víc místa. A průběžně bych jí chválila vkus, nápady a cokoli by rozumně šlo, rozhodně nekritizovala (pokud má ráda polku a vy ne, tak rohodně neříkat, že vás polka nebaví, ale spíš to podat jako "to je príma, já zase miluju rock and roll" nebo tak něco), nepřeháněla bych to s tím chválením do absurdna, ale pokud si odnese pocit, že jse z ní paf, tak príma...

A pokud jí budete chválit hodně zjev a chování tak celkem přirozeně můžete po chvíli pronést i něco jako "vy se mi prostě líbíte celá! Vás bych vážně chtěla mít doma :)" (což už je "trochu za hranou" ale dá se to ještě v pohodě společensky odmítnout - a nebo naopak přijmout, byť i v žertu - teď se asi ukáže, jestli máte šanci, nebo rozhodně ne) (A samozřejmě, pokud je ona taky na holky a jen nevěděla, jak to podat, tak možná po vás už trochu vyjede už dřív a pak jen stačí jí vyjít vstříc a radostně se nechat zbalit.)

Pokud z toho začne couvat, tak se to pořád ještě dá obrátit v žertovné přehánění a jen si s ní užít hezké kafe a konec.

Pokud couvat nezačne, tak můžete začít lehce postupovat vy. A hlavně si dohodnout nějakou další společnou aktivitu, ideálně něco, kde nebudete sedět proti sobě oddělené stolkem a na veřejnosti, ale něco, kde budete hledět stejným směrem vedle sebe a bude snazší dělat další krůčky. Ať už to bude kino, kde se dá držet za ruce a třeba i víc, nebo nějaký sport, kde taky náhodné dotyky mohou snadno přejít v nenáhodné (zvláště s rostoucím adrenalínem).

mate59
hodnocení

3x
Až si budete kupovat jídlo,zeptejte se jí,jestli nechce jít odpoledne s vámi na kafe.Odmítnutí se nebojte.Jestli odmítne,víte na čem jste.Jestli neodmítne,máte šanci,tak držím pěsti.

km
hodnocení

3x

Normálně se jí zeptejte, jestli s váma nechce někdy zajít na kávu, čaj, víno, pivo. To jaké je orientace zatím vůbec řešit nemusíte. Pokud odmítne, máte vyřešeno.

hodnocení

2x

Tak se dotyčné zeptej, jestli je lesba. Když tu skvělou nabídku odmítne, bylo by na zvážení, zdali u ní nadále jídlo kupovat...

PS nemaj bastardi zase nějaký prázdniny?

hafbaf
hodnocení

1x
Ahoj, co takhle se zkusit sblížit tak nejak prirozeneji? Urcite bych si radeji vysla s kymkokiv s kym me poji nejake tema, nez jit natvrdo na rande..
Napr. "Mam dva listky na koralkovani a nemam kdo by sel se mnou...pujdete?"
:)

hodnocení

0x
Abys ses necítila trapně, tak ji nezvi hned na rande, ale začni kamarádstvím.
doplněno 14.09.24 21:42: Musíš otipovat, na co by šla.
Třeba nabídni společné běhání,kvůli postavě a kondici, že sháníš parťáka. Je to takový přirozenější, než pozvat třeba hned na večeři, nebo na oběd.
Nebo ji pozvi ven, že chceš probrat příklady z matematiky a tak...

ltz
hodnocení

0x
Tak napřed třeba zjistěte jestli ji z práce někdo nedoprovazi, třeba na ni čeká přítel, nebo ji přiveze do práce. Nebo nějak šikovné zaveďte řeč, z čehož by jste poznala jaká tedy ona je. Když si ale nejste jistá její orientaci, tak nejspíš to bude asi jinak, než si myslíte. Potom by jste si mohla fakt připadat jako ten debil, ale také hlavně ona by se cítila trapné. Nebyl by to pro ni dobrý zážitek.

lukys*
hodnocení

0x
Jednoduše líná huba holé neštěstí plus rady co tu zazněli předemnou *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]